reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto rodzi...meldunki i gratulacje :)

Gratulacje dla wszystkich rozpakowanych Dziewczyn!!! :) teraz to sie posypie :) az sie dziwie ze licznik zatrzymał sie na 3 wrzesniu

my dzisiaj bylismy na kontroli i Mała ma 2900gram :-)
a 14 bedzie CC wiec sie bardzo cieszymy ze juz bedziemy razem :) zwłaszcza ze ta koncówka ciągnie sie juz troche i człowiek sie niecierpliwi

pozdrowienia dla wszystkich

reklama
Kochane Dziewczynki mamy kolejną rozpakowaną Mamusię dziś na świat przyszła wytęskniona Rozalka córeczka Violusi -3750 i 56 cm:-) Serdeczne Gratulacje dla Violusi Rozalki i oczywiście dumnego Taty:-D

Dostałam smsa!!!!
''09.09.09 o godz.8 Bóg zesłał nam pięknego Aniołka ,który je cyca,waży 2900 -50cm.dł.!Jest przepiękny a my przeszczęśliwi!urodzony SN!całuje was wrześnióweczki-oli''

Oli-wielkie GRATULACJE!!!!!

OLI , VIOLUSIA i wszystkie rozpakowane mamusie GRATULACJE- nawet nie mam kiedy do was zajrzec , każdą chwilę kiedy mały nie śpi spędzam z nim a kiedy spi to mam pełne ręcę roboty, ale jestem najszczęśliwsza na świecie
dzięki za wszystkie gratulacje, namęczyłam się bardziej niz przy Julce , ale to ze względu na problemy przy porodzie. Powodzenia dla tych nierozpakowanych

reklama
Do góry