reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto Poleci dobrego Ginekologa z Bydgoszczy ?

Hej :)
jestem w 18 tyg ciąży i się dowiedziałam ,że nie ma mojego lekarza dr Wasilewskiego i położna przekierowała mnie do innego którego nie znam i nie wiem czy jest dość normalny i opiekuje się ciężarnymi ::)) Jutro się dowiem ale na wszelki wypadek szukam innego w Bydgoszczy na kase chorych. Bo kiedyś chodziłam do Jesionowskiego ale to Zboczuch i nie potrafi leczyć, Pachecka ponoć też siksa...
No i oczywiście chciałabym pójść na kontrole prywatnie gdzieś gdzie jest dobry sprzęt i fajny doktor słyszałam ,że Wasilewski ale teraz dużo bierze ponad 250zł ?! Czy to prawda ,bo nie mogę się w ogóle tam dodzwonić:| A dzwoniłam jeszcze do mojego byłego doktora Michalaka ,bo chciałam się dowiedzieć kiedy mogę znać płeć to powiedział ,że teraz na 3d mogłabym pójść bo powie mi lekarz czy jest good i płeć mi powie ,a tak jak ja chodzę normalnie na 2d to mi zbyt szybko nie powie ale jednak ważniejsze czy jest wszystko dobrze niż płeć :)
Pozdrawiam Przyszłe Mamusie i już Mamusie :)

reklama
Witaj

Ja chodziłam do Teresy Pierzchało-Zakrzewskiej i byłam bardzo zadowolona. Poznałam płec dziecka w 13 tygodniu. Wizyta kosztuje 150zł (badanie plus USG)
Nie znam nikogo innego bo w Bydgoszczy mieszkam dopiero jakiś czas, ale z czystym sumieniem mogę polecic tego lekarza.

Dziękuje :) byłam dziś na wizycie i dobrego lekarza mam. Wysłał mnie na usg do dr Dubiel Mariusz ponoć bardzo dobry ginekolog i ma dobry sprzęt Ale ile w tym prawdy dowiem sie 28,01 :)) Pozdrawiam

podpinam się pod wątek ale bardziej szczegółowo. Poszukuję dobrego lekarza, który pracujew Bizielu bo tam chce rodzić. Proszę szczególnie o porady, kobiety które już rodziły i wiedzą czy z danym lekarzem można się dogadać aby poród przebiegł prawidłowo. Musi być też decyzyjny np w sprawie ewentualnego cc bo wiem że często przęciąga się temat cc i kobiety czekają do zmiany dyżuru

No ja jeszcze nie rodziłam ale wiem tyle co czytałam i mówili znajomi ,że tam zbytnio opieki nie ma chyba ,że coś się zmieniło. No i dużo osób poleca szpital na Markwarta :)

Sama rodziłam niecale 2 lata temu w Bizielu i wiem, że opieka jest tam najwyższej jakości, zwłaszcza jeśli chodzi o dziecko. Szpital na Markwarta wielu się podoba bo jest ładny, ale rdziły tam moje 3 koleżanki, które powiedziały, że na pewno już tam nie będą rodzić. Dlatego poszukuję lekarza z Biziela.

Do góry