ja nie piłam a endo miałam piękna poza tym leki+alkohol to moim zdaniem w parze nie idzie, lampkę jedną czy dwie pewnie możesz jak musisz ale...ja ekspertem nie jestem:-) a czerwone winko na endo, oczywiście?;-)
reklama
madzialenak
mama na pełen etat
Avocado ale czad, super przyrost!!!
witam popoludniem-pomimo szczerych checi i tak zaliczylam dola ale melduje ze juz jest lepiej, co my musimy przechodzic, to jest masakra i nigdy nie jest lzej, po tylu latach to bym sie po sobie spodziewala ze bedzie pelen luz i rutyna a tu nic z tego, niech to szlag trafi
kinga dzieki ci za mile slowa, nie martw sie, u ciebie to dopiero jest jazda z tym tata, jest mi strasznie przykro ze nie ma nikogo kto moglby ci pomoc, faktycznie taki stres to nie sa sprzyjajace warunki na relaks po transferze, mysle tez ze porady u DOBREGO psychologa powinny byc w pakiecie z in vitro, przeciez nasza psycha totalnie przez to siada a to jeszcze do tego trzeba normalnie zyc i borykac sie z innymi problemami bo czesto posiadanie dzieci nie jest niestety jedynym, trzymaj sie tam i musisz walczyc, jezeli potrzebujesz spokoju to niestety musisz faktycznie zaryzykowac i moze zostawic meza chociaz na tydzien po transferze z twoim ojcem, jakos to przezyja a ty w miedzyczasie sobie zaciazysz:-)
mgielka jestem ciekawa ile ci tam na becie wyskoczy, mialas podane 2 czy 1 zarodek? bo nie wiem czy czekamy na bete blizniakowa:-)
avocado gratuluje bety, no widzisz jednak mamy to widza ciaze jak nic:-), niesamowite...
mayyka widze ze mamy testowanie razem z Molla tego samego dnia, jak to wytrzymac to ci nie powiem, sama chodze po scianach ale test sikany robie 13dpt tak jak wtedy kiedy mi sie udalo bo wiem ze przy takim samym typie zarodka( u mnie blastocysta 6-dniowa) krecha musi wyjsc tego dnia, trzymaj sie szalejmy do tego czasu razem, moze bedzie latwiej:-), a tak przy okazji czujesz cos?...
yplocka no i znow sie spotykamy tak jak roxii, trzymam za was kciuki i powodzenia, yplocka ja tez zdycham a to dopiero 4dpt chyba jestem w jakims bablu czasowym uwieziona gdzie wszystko sie zatrzymalo
madzialenak- TAK JEST! a wiec tez smiem sie dopisac
22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81 owocna stymulacja
Marzec Darii owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
kwiecień Asia_77 owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
no to sie wpisalam teraz chyba nie mam wyjscia, juz tylko pare godzin i mozna isc spac i bedzie jutro:-)
chyba zabiore sie za planowanie niedzieli wielkanocnej to troche czasu zleci, moze ktos ma przepis na jakies super mazurki, chyba mozna je nawet wczesniej zrobic to byloby cool:-)
kinga dzieki ci za mile slowa, nie martw sie, u ciebie to dopiero jest jazda z tym tata, jest mi strasznie przykro ze nie ma nikogo kto moglby ci pomoc, faktycznie taki stres to nie sa sprzyjajace warunki na relaks po transferze, mysle tez ze porady u DOBREGO psychologa powinny byc w pakiecie z in vitro, przeciez nasza psycha totalnie przez to siada a to jeszcze do tego trzeba normalnie zyc i borykac sie z innymi problemami bo czesto posiadanie dzieci nie jest niestety jedynym, trzymaj sie tam i musisz walczyc, jezeli potrzebujesz spokoju to niestety musisz faktycznie zaryzykowac i moze zostawic meza chociaz na tydzien po transferze z twoim ojcem, jakos to przezyja a ty w miedzyczasie sobie zaciazysz:-)
mgielka jestem ciekawa ile ci tam na becie wyskoczy, mialas podane 2 czy 1 zarodek? bo nie wiem czy czekamy na bete blizniakowa:-)
avocado gratuluje bety, no widzisz jednak mamy to widza ciaze jak nic:-), niesamowite...
mayyka widze ze mamy testowanie razem z Molla tego samego dnia, jak to wytrzymac to ci nie powiem, sama chodze po scianach ale test sikany robie 13dpt tak jak wtedy kiedy mi sie udalo bo wiem ze przy takim samym typie zarodka( u mnie blastocysta 6-dniowa) krecha musi wyjsc tego dnia, trzymaj sie szalejmy do tego czasu razem, moze bedzie latwiej:-), a tak przy okazji czujesz cos?...
yplocka no i znow sie spotykamy tak jak roxii, trzymam za was kciuki i powodzenia, yplocka ja tez zdycham a to dopiero 4dpt chyba jestem w jakims bablu czasowym uwieziona gdzie wszystko sie zatrzymalo
madzialenak- TAK JEST! a wiec tez smiem sie dopisac
22 marzec--lkasia--podglądanko pęcherzyków
22 marzec mgielka, avocado jeszcze wyższa beta!
25 marzec Sylwia1985 histeroskopia
25 marzec Roxii (11 dpt) wysoka beta!
25 marzec hola- jeszcze wyższa beta!
25 marzec mgielka- pierwsze usg
25 marzec madzialenak podglądanie zdrowego synka
26 marzec avocado- pierwsze usg
27 marzec Asia_77 wizyta przed owocną stymulacją
28 marzec masia123 - wizyta przed owocną stymulacją
Marzec Kamryn owocna stymulacja
Marzec Aneszka81 owocna stymulacja
Marzec Darii owocna stymulacja
02 kwiecień Kinga_1 wizyta i planowanie udanego IVF
02 kwietnia Molla ogromna beta
02 kwietnia hope71 pozytywna wysoka beta!!!
03 kwietnia Lawendowy Sen - wizyta przed udanym IVF
kwiecień Asia_77 owocna stymulacja
kwiecień Martka udane crio
kwiecień TeQuila udane crio
kwiecień Dagnes przygotowania do owocnej stymulacji
kwiecień Malinuś udane crio
Marzec/kwiecień Fusun - owocna stymulacja
18 kwiecien - Agapl - podgladamy zdrowego maluszka
Maj/Czerwiec Lilia♥ - przygotowania do crio
Sierpień/Wrzesień - Lawendowy_Sen podarowanie przez klinikę dwóch chłopaków
no to sie wpisalam teraz chyba nie mam wyjscia, juz tylko pare godzin i mozna isc spac i bedzie jutro:-)
chyba zabiore sie za planowanie niedzieli wielkanocnej to troche czasu zleci, moze ktos ma przepis na jakies super mazurki, chyba mozna je nawet wczesniej zrobic to byloby cool:-)
reklama
Podziel się: