reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Trzcinka, jak miło, że się odezwałaś! Ja z tego samego powodu - zmęczenia i snu - przestałam pisać, teraz trochę wzięłam się w garść, ale wciąż walczę ze snem. Jutro będę renegocjować ilość przyjmowanej luteiny, zobaczymy, czy to coś da... Dla pocieszenia powiem Ci, że już niedługo - trudno mi powiedzieć, czy za tydzień, czy za dwa, czy za trzy, ale nie później, niż w końcówce 4 miesiąca - zaczniesz się czuć super! :-) Mam nadzieję, że ten czas przyjdzie jak najszybciej!
Teraz śpij ile tylko możesz, bo dzidziuś tego potrzebuje. Trzymaj się cieplutko i odzywaj się u nas!

reklama
313881_552167354807336_1965203776_n.jpg

Czesc Kobitki, :-)

Trzcinka,Sympatycznie,ze do nas wpadlas ;-) Ciesze sie bardzo,ze poza sennoscia, ciaza przebiega spokojnie.:-)
Co do lekow jakie biora nasze dziewczynki w Polsce, to ja rowniez wypadam kiebsko. Od kilku dni zastanawiam sie dlaczego oni tutaj nie daja innych lekow niz standardowe: kwas foliowy, aspirynka dla dzieci, progesteron i ewentualnie przeciwzakrzepowe. Czesem na forum przeczytam,ze daja tez leki na estradiol. O tym leku siofor,co pisala Madzialenak, to doczytalam,ze dziewczyny czasem biora z problemami owulacyjnymi ale to przy naturalnych staraniach.

Zycze Wam milego i spokojnego dnia,aby przyniosl nam na forum same dobre wiesci :tak:
Buziaki i &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

U mnie dzis beda dzwonic z labo buuuuuuu :baffled:

Ostatnia edycja:
Martka, Sham Trzymam kciuki za bete
Milagros powodzenia na punkcji,
Gotadora niech bąbelki przyczepiaja sie do mamusi i zostaną w brzuszku na długo!

ja co prawda dzis tez odbieram o 12 wynik bety, ale jestem spokojna :) zrobiłam rano test i wyszły dwie mega grupe kreseczki. Dzis sie umawiam na pierwsze USG :)

Ostatnia edycja:
ja co prawda dzis tez odbieram o 12 wynik bety, ale jestem spokojna :) zrobiłam rano test i wyszły dwie mega grupe kreseczki. Dzis sie umawiam na pierwsze USG :)

:-):-):-):-):-):-):-):-):-) SUPER!!!!!! Od rana tak fantastyczne wiesci!!!!! Dobrze zaczal sie nam dzionek na forum :-) Ciesze sie bardzo i gratuluje!!!

anna zostawiasz test na pamiatke?? czy codziennie będzies robic?? czekamy na wiadomosc kiedy usg
milagros zaciśniete piąstki za punkcje już są
MArtka pięknej bety
Gotadora a Ty dzisiaj jedziesz po swoje maluszki , od dzisiaj będziesz mamą.. ... czekam na wiadomości jak się czujesz..
MAdzia a Ty jak dzisiaj spałas?? :) i jak z naszymi snami erotycznymi:)
Wanda może i lepiej do pracy iść niż czytać wymyślać :) a i tak po pracy jakby chcieć to człowiek znajdzie czas na to :D
Agapl- jak się czujesz?? jak maleństwa się mają?? jak stan umysłu dzisiaj...

Test robiłam na pamiątkę. Wcześniejsze wcale mi nie wychodziły, jedynie 12dpt ale wtedy pokazala sie mega bladziocha. Ledwo widoczna.

Sham, dzieki, cos mnie tam od czasu do czasu jeszcze pobolewa w brzusiu i ciagle mam to promieniowanie do dolnej czesci plecow.
Moje 2 kruszynki mam nadzieje,ze sa nadal ze mna i sie zastanawiaja jak tu zaczac sie w mamusie wgryzac :-) Odnosnie pozostalych bobaskow, nie mam jeszcze wiesci. Pije meliske i jestem przygotowana na najgorsze.
Mam takie dziwne wahania. Raz mysle pozytywnie o moich bobaskach a po chwili zaczynam sie mentalnie szykowac do kolejnej stymulacji.

Wpadłam na sekundę, bo czas do pracy. Życzę Wam miłego dnia i trzymam kciuki za transfery, punkcje, wizyty :-D
A od 11:30 będę zaciskać kciuki w silnym składzie.

Ale się rozmarzyłam, jak znalazłam ten, oto obrazek:-) Mmmmmm. Od razu humor mi się poprawił.
A za oknem słońca brak. Może w tym roku słońce będzie na kartki?!

600754_395000320596924_380098416_n.jpg

reklama
Dziewiszki, mezus zadzwonil do embrilogow. Jest JEDEN!!!! Jeden przetrwal do 5 doby. :-) I tak sobie mysle,ze z tych 5, w sobote wybrali 2 najladniejsze, wiec skoro z tych gorszych jeden przezyl, to moze te 3dniowe tez sie ladnie we mnie roziwjaja. Znowu sie poryczalam.....tyle emocji......

Do góry