reklama
Agniecha75
Zaciekawiona BB
Z @ u mnie różnie bywało. Przy pierwszym in vitro przyszła w 1. tygodniu, 2 kolejne razy w 2. tygodniu, przedostatnio w 15dpt, a ostatnio w 24 dpt. Przy czym ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, bo pozytywna (tak to określił lekarz) betka się pokazała, a poprzednimi razy było zawsze poniżej 1,2, ale...
Teraz to trzeba mieć nadzieję na kolejny raz.
Jo.M. - rozumiem, że zmieniłaś klinikę? Z dr Gretka miałam tylko raz doczynienia przed pobraniem komórek, mojego lekarze nie było, bo to był akurat 11 listopada i dr G miał dyżur i usłyszałam tylko jedno zdanie "Pani do skończenia".
kosik, anna, MoonDust - czekam na dobre wieści
Teraz to trzeba mieć nadzieję na kolejny raz.
Jo.M. - rozumiem, że zmieniłaś klinikę? Z dr Gretka miałam tylko raz doczynienia przed pobraniem komórek, mojego lekarze nie było, bo to był akurat 11 listopada i dr G miał dyżur i usłyszałam tylko jedno zdanie "Pani do skończenia".
kosik, anna, MoonDust - czekam na dobre wieści
Jo.M.
Fanka BB :)
Agniecha75 Nie wiem co dr miał na myśli "Pani do skończenia" , może miał na myśli że jesteś gotowa do punkcji?. Powiem , że faktycznie trochę ciężki z niego człowiek ale przez to że byłam jego pacjentką to wydaje mi się że miałam trochę lepsze przywileje. Np kilka razy trafiała mi wizyta w dzień kiedy jego grafik był bardziej niż pełny i Panie z recepcji nie chciały mnie do niego wpisać tylko do innego lekarza. Ale wystarczyło jego jedno słowo i wizyta była nawet gdy chodziło o zwykłe USG.
U Twojego lekarza byłam chyba 2 razy na wizycie i tak naprawdę nie mogę nic złego powiedzieć . Osobiście jak bym miała raz jeszcze wrócić do provity to tylko do Mańki.
U Twojego lekarza byłam chyba 2 razy na wizycie i tak naprawdę nie mogę nic złego powiedzieć . Osobiście jak bym miała raz jeszcze wrócić do provity to tylko do Mańki.
Jo. M. postanowilismy zobaczyc jaka umowe dostane i woogle no i jak bedzie dobrze to bysmy chcieli na wiosne podchodzic pare miesiecy bym popracowala i potem in vitro
puscilam ci wiadomosc na priv
Byłam dziś rano na pobraniu, po 15 ma dzwonić lekarz z wynikiem. Boli mnie brzuch jak się ruszam... tak trochę podobnie jak po punkcji tylko z mniejszym nasileniem. 11 dpt, pewnie już coś będzie wiadomo. Całą noc śniły mi się pozytywne testy ciążowe :-)
Ale pielęgniarka przy pobieraniu mi nabroiła, popsuła mi pół ręki, ledwo nią ruszam...
Ale pielęgniarka przy pobieraniu mi nabroiła, popsuła mi pół ręki, ledwo nią ruszam...
Bety72
Bety72
miliaa tyle kosztuje niestety
reklama
Podziel się: