reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

brzuch i jajniki mnie prawie nie bola. Tylko zoladek mnie boli. nie wiem czemu. ogolnie to zawsze mialam problem z zoladkiem to moze od tych tablet mnie boli. co o tym myslicie?

reklama
Z @ u mnie różnie bywało. Przy pierwszym in vitro przyszła w 1. tygodniu, 2 kolejne razy w 2. tygodniu, przedostatnio w 15dpt, a ostatnio w 24 dpt. Przy czym ostatnio pojawiło się światełko w tunelu, bo pozytywna (tak to określił lekarz) betka się pokazała, a poprzednimi razy było zawsze poniżej 1,2, ale...
Teraz to trzeba mieć nadzieję na kolejny raz.

Jo.M. - rozumiem, że zmieniłaś klinikę? Z dr Gretka miałam tylko raz doczynienia przed pobraniem komórek, mojego lekarze nie było, bo to był akurat 11 listopada i dr G miał dyżur i usłyszałam tylko jedno zdanie "Pani do skończenia".

kosik, anna, MoonDust - czekam na dobre wieści:tak:

Agniecha75 Nie wiem co dr miał na myśli "Pani do skończenia" , może miał na myśli że jesteś gotowa do punkcji?. Powiem , że faktycznie trochę ciężki z niego człowiek ale przez to że byłam jego pacjentką to wydaje mi się że miałam trochę lepsze przywileje. Np kilka razy trafiała mi wizyta w dzień kiedy jego grafik był bardziej niż pełny i Panie z recepcji nie chciały mnie do niego wpisać tylko do innego lekarza. Ale wystarczyło jego jedno słowo i wizyta była nawet gdy chodziło o zwykłe USG.
U Twojego lekarza byłam chyba 2 razy na wizycie i tak naprawdę nie mogę nic złego powiedzieć . Osobiście jak bym miała raz jeszcze wrócić do provity to tylko do Mańki.

Byłam dziś rano na pobraniu, po 15 ma dzwonić lekarz z wynikiem. Boli mnie brzuch jak się ruszam... tak trochę podobnie jak po punkcji tylko z mniejszym nasileniem. 11 dpt, pewnie już coś będzie wiadomo. Całą noc śniły mi się pozytywne testy ciążowe :-)
Ale pielęgniarka przy pobieraniu mi nabroiła, popsuła mi pół ręki, ledwo nią ruszam...:wściekła/y:

Moon...3mam kciuki mocno, zeby sie powiodlo!:-):-)
dziewczyny powiedzcie mi ile wy placilyscie za badanie AMH?bo ja wczoraj gdzies przeczytalam, ze to kosztuje az 160zl:szok:

reklama
o losie slodki...:eek: masakra jakas, za same badania wyjdzie duzo kasy...a gdzie tu jeszcze cala reszta...a AMH robilyscie w 3dc? bo mi dr jakos pobazgrala cos na karteczce i nie wiem co tam jest napisane

Do góry