reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

:rolleyes:

Witam kobietki

U mnie dzis 4dpt. Wlasnie zjadlam sniadanie i popijam kawke,a potem zabieram sie za porzadki w domu.
O dziwo dzis czuje sie dobrze:tak: Brzuch tylko czasami daje o sobie znac,jajniki od czasu do czasu zakluja,zadnego plamienia.Tylko te moje syski to masakra:eek: Bola doslownie cale,no i sa wieksze.Jak to powiedzial moj M "wow";-) Mam cicha nadziene,ze dzidzia wije sobie gniazdko w brzuszku i moze dlatego mam lepsze samopoczucie:-)

Pozdrawiam Was wszystkie, no i mamy weekend ;-)

klara 81 ja mam podany 1 zarodek.Na efekty czekam.....testuje dopiero 28 marca :zawstydzona/y:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
czarnykot to super ze nastawienie lepsze :-) a tak wogole to Ty spac nie mozesz?? matko ja gdybym nie musiała byc w pracy o 7:30 to jeszcze bym w łóżku leżała haha..tylko za bardzo nie szalej z tymi porzadkami :-) 10 dni szybko zleci

Asiiek oj chcialabym pospac sobie do 10,ale nie moge :eek: Budze sie i juz zasnac nie moge...wiec poleze troche i wstaje.Dzis na nogach juz o 6.00 ;-) Z drugiej strony,jesli ktos chodzi spac o 21 to i wstaje z rana :-)

winki80-> pozytywny test to b.dobry znak. Ja tez mialam pozytywne i teraz 2 rosnace szczescia w brzuszku:-)
klara81-> ja mialam za pierwszym razem podany 1 zarodek 2 dniowy, i wowczas owszem udalo mi sie zajsc w ciaza, ale okazala sie biochemiczna. Tym razem mialam 2 blastki. Ale czasami jeden dobry w zupelnosci wystarczy, tutaj naprawde nie ma reguly
czarny kot-> super, ze dzisiaj dobrze sie czujesz:-)
bzzz-> z niecierpliwoscia czekam na informacje od Ciebie i caly czas trzymam kciuki

Dziewczyny jednak mam dalej lekkie plamienie....juz 2 dzien. W sumie to dobry objaw,bo wyczytalam,ze zagniezdzenie zarodka po transferze jest okolo 3-4 doby pt,i moze trwac do 7 dniu:confused2:

Dziewczyny jednak mam dalej lekkie plamienie....juz 2 dzien. W sumie to dobry objaw,bo wyczytalam,ze zagniezdzenie zarodka po transferze jest okolo 3-4 doby pt,i moze trwac do 7 dniu:confused2:
to b.dobry objaw na tym etapie:-) teraz tylko sie nie denerwuj, a raczej ciesz mysla ze twoja fasolka sobie gniazdko wije:-)

czarnykot uważaj kochana z tym sprzątaniem nie przeforsuj się, bo widać że dzidzia che zostać z Tobą:-)

asiekk fajosko że już zaczynasz , bedziemy razem przeżywać nasze punkcje i transferki a potem rosnące brzuszki:rofl2::happy:

myszka a u was punkcja z e znieczuleniem? u nas w niedziele tzn w Invimedzie wawa nie robią w niedziele ani transferów ani punkcji:(

bzz co u Ciebie kochanieńka, czekamy na wieści

dziewczyny mam propozycje, może napisały byśmy wszystkie w sygnaturkach kliniki w których jesteśmy, bedzie łatwiej z porównaniem przebiegu stymulacjii oraz ze wzajemnym podpytywaniem, co?? jak myslicie

a apropo cycuszków, to fakt, że jestem przed @ ale chyba po Gonapeptylu bardziej mnie bolą i mam ogromniaste (hihihiiii chociaż teraz) mysle że dostanę @ lada dzień , jak zjawi się terminow i lęce do ginka 24ego i zaczynamy stymulacje
już bym chciała mieć to za sobą:(:(

Ostatnia edycja:
Dorocica w Invimedzie robią tylko w wyjątkowych sytuacjach :) ja miałam raz IUI w niedzielę :)
Trzymam kciuki za was wszystkie
Pozdrawiam
ja mam propozycje by napisać do moderatora o oddzielny wątek ...wtedy byłoby łatwiej

reklama
dorocica czyli Ty zaczynałas brac zastrzyki na wyciszenie 21dc tak? hmm jestem ciekawa jak bedzie u mnie....bo z tego co czytalam to czasami bierze sie od poczatku cyklu

Do góry