Niuszka2024
Początkująca w BB
A powiesz mi w którym dniu cyklu plus minus robią transfer?Też musiałam poczekać do kolejnego cyklu![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A powiesz mi w którym dniu cyklu plus minus robią transfer?Też musiałam poczekać do kolejnego cyklu![]()
Zależy jakim cyklem będziesz szła czy sztucznym czy naturalnym.A powiesz mi w którym dniu cyklu plus minus robią transfer?
U mnie też się pojawią częściej... zwłaszcza jak kładę się na drzemkę zaraz po obiedzie z corka... jak wstaje to jest dramat. Nie lubię tego uczucia, codziennie mówię sobie, że się nie położę na drzemkę, żeby później się tak nie czuć ale moje dziecko wstaje o 6 i ciężko mi jest jednak później...Wporzadku3,8cm także można spać spokojnie
ale zgaga zaczyna mi dokuczać częściej. Pbwpuerwsze ciąży dopadla mnie dopiero w 3 trymestrze a tu już od jakiegoś czasu daje o sobie znać
![]()
Z odroczonego transferu aktualnie 20tc, i w poprzedniej procedurze z drugiego transferu córka. Wydaje mi się, że organizm jednak się uspokoił po tych hormonach po stymulacji i dzięki temu się udalo.Hej! Ja w środę rano mam punkcję, dziś Lekarz mi potwierdził, że w moim przypadku transfer będzie odroczony do kolejnego cyklu, ze względu na wysoki estradiol i rosnący progesteron.
Ja miałam teraz w 18dcA powiesz mi w którym dniu cyklu plus minus robią transfer?
No nie jest to przyjemne uczucie. Niby staram się jeść lekkie rzeczy żeby uniknąć ale niestety nie zawsze się udaje. Zwłaszcza jak mam słodkie w domuU mnie też się pojawią częściej... zwłaszcza jak kładę się na drzemkę zaraz po obiedzie z corka... jak wstaje to jest dramat. Nie lubię tego uczucia, codziennie mówię sobie, że się nie położę na drzemkę, żeby później się tak nie czuć ale moje dziecko wstaje o 6 i ciężko mi jest jednak później...
Piękna masz szyjkę, ciekawe jak moja... w poniedziałek się dowiem.
Najgorzej, że mam łożysko z przodu i ruchy słabo czuje...
Ja nie wiem co to bezobjawowa ciąża. Z początku nic zjeść nie mogłam do ok 10 tyg później do ok 18 tyg wymioty codzinnie o tej samej porze (na szczęście tylko z rana więc nauczyłam sie pić samą wodę po pezebudzeniu, po jedzeniu w ciagu dnia na szczescie wymioty bardzo rzadko) fonalnie zdarzyło sie kilka dni że bylo spokojnje po 18 tygidniu i prosto w zgagę wpadłam trwająca całe dnie i po wszystkim.No nie jest to przyjemne uczucie. Niby staram się jeść lekkie rzeczy żeby uniknąć ale niestety nie zawsze się udaje. Zwłaszcza jak mam słodkie w domuale czasem i bez tego mnie morduje. Przed pierwsza ciąża wg nie wiedziałam co to zgaga. Dopadło mnie w 3 trymestrze i minęło z porodem a teraz powtórka z rozrywki
![]()
U mnie szyjka jest chwalona na każdej wizycie oby się to nie zmieniło. Kurcze no szkoda, człowiek jak czuje ruchy wyraźnie to śpi spokojniej![]()
Ja w sumie mam identyczne objawy jak miałam w ciąży z synem mdłości, bóle głowy i teraz ta zgagaJa nie wiem co to bezobjawowa ciąża. Z początku nic zjeść nie mogłam do ok 10 tyg później do ok 18 tyg wymioty codzinnie o tej samej porze (na szczęście tylko z rana więc nauczyłam sie pić samą wodę po pezebudzeniu, po jedzeniu w ciagu dnia na szczescie wymioty bardzo rzadko) fonalnie zdarzyło sie kilka dni że bylo spokojnje po 18 tygidniu i prosto w zgagę wpadłam trwająca całe dnie i po wszystkim.
Ruchów nie czułam prawie wcale. Ale cóż jedzcze przedemna przynajmniej 1 ciąża wiec może będzie na odwrót![]()