marzycielko
Fanka BB :)
Nie wiemA jakiej klasy zarodki miałaś podane?
Wiem tylko że jeden zarodek był już ładna blastka a drugi wczesna blastka dlatego pewnie jest ta różnica w pęcherzykach ciążowych
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wiemA jakiej klasy zarodki miałaś podane?
Ale maks!!! Co za super wieści! Trzymam mocno kciuki za ciąg dalszy!U nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej jeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy
Super, że tak można. Właśnie teraz w styczniu też planuje transfer i zostały mi dwie blastki 4bc i właśnie chciałabym poprosić o podwójny transfer. To będzie mój siódmy transfer... I właśnie transfer numer 5 też był podwójny i dał nam córeczkę. Liczę, że tym razem również mi się poszczęściNie wiem
Wiem tylko że jeden zarodek był już ładna blastka a drugi wczesna blastka dlatego pewnie jest ta różnica w pęcherzykach ciążowych
Ile szczęścia!!!U nas wielka niespodzianka okazało się że jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej jeden zarodek jest troszkę mniejszy co wskazuje że do implantacji doszli później. W jednym widać już zarodek a w drugim ciałko żółte u obu maluchów było widać bijące serduszko ale jeszcze go nie słuchaliśmy
Może to jakaś reszta okresuJestem dzisiaj w 8 dniu swojego cyklu po nieudanym transferze blastki. Jestem już po okresie. I dzisiaj dostałam brązowe plamienie. Czy to normalne w 8 dniu cyklu?
Czuję się dobrze nie mam żadnych objawów. Jedynie co to cierpię na bezsenność.Ile szczęścia!!!
Cudowna wiadomość, jak się czujesz?
Pewnie się zdziwiliście?
A bierzesz jakieś leki ???Jestem dzisiaj w 8 dniu swojego cyklu po nieudanym transferze blastki. Jestem już po okresie. I dzisiaj dostałam brązowe plamienie. Czy to normalne w 8 dniu cyklu?
Jeszcze nie biorę żadnych leków. Transfer ma być w następnym cykluA bierzesz jakieś leki ???
Czy cykl naturalny ?