S
sucrebouche
Gość
Mi się coś wyplukac nie chceTak, robiłam -wiem, że to głupie Wypłukał się.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mi się coś wyplukac nie chceTak, robiłam -wiem, że to głupie Wypłukał się.
Oj no nie wiem. Nie koniecznie to zastrzyk.U
U mnie dzisiaj 4 dpt ale wychodzą mi takie od 2 dnia, więc na pewno zastrzyk jeszcze
Zobacz załącznik 1676497
Serio ale ja myślę, że to pozytyw po prostu jest a nie zastrzykMi się coś wyplukac nie chce
A zmieniają barwę te testy? Tak mi się wydaje że od 2dpt do teraz to te testy powinny być coraz jaśniejsze i później znowu ciemnieć ewentualnieOj no nie wiem. Nie koniecznie to zastrzyk.
Serio ale ja myślę, że to pozytyw po prostu jest a nie zastrzyk
No właśnie takie same są ani jaśniejsze ani ciemniejsze.A zmieniają barwę te testy? Tak mi się wydaje że od 2dpt do teraz to te testy powinny być coraz jaśniejsze i później znowu ciemnieć ewentualnie
Na żywo mi się wydają takie same. Zobaczę jutro. Wczesna blascotysta 2CB chyba. Jeden jedyny.Ta z 4dpt nieco ciemniejsza. A jaka blastka to była?
Ja poprzednią ciążę z której mam teraz córeczkę była podobno najgorszym z moich zarodków ( nie wiem jakiej klasy) był to mroziak z 3 dnia, mój piąty transfer i bam udało się.Na żywo mi się wydają takie same. Zobaczę jutro. Wczesna blascotysta 2CB chyba. Jeden jedyny.
Mój drugi transfer, pierwszy był 5AB i się nie przyjął.Ja poprzednią ciążę z której mam teraz córeczkę była podobno najgorszym z moich zarodków ( nie wiem jakiej klasy) był to mroziak z 3 dnia, mój piąty transfer i bam udało się.
Wiesz to jest jak w totka mam wrażenie. Ja przeszłam już 3 pełne procedury i 6 transferów. 4 transfer dał ciaze którą poroniłam. 5 transfer dał mi córeczkę. A obecny transfer numer 6... ZobaczymyMój drugi transfer, pierwszy był 5AB i się nie przyjął.
Oby naam się udałoWiesz to jest jak w totka mam wrażenie. Ja przeszłam już 3 pełne procedury i 6 transferów. 4 transfer dał ciaze którą poroniłam. 5 transfer dał mi córeczkę. A obecny transfer numer 6... Zobaczymy