Dziękuję . Buziakibardzo mi przykro
ściskam cie mocno
reklama
BuziakiPrzykro mi trzymaj się jakoś ..
Dziękuję Kochana Ściskam mocnotak bardzo mi przykro
Tule z całych sił
Przykro mi...
Przytulam mocno
Strasznie mi przykro.Hej Dziewczynki u nas niestety zatrzymało się serduszko w około 11 TC potwierdzone na pierwszych prenatalnych w 13 TC wczoraj miałam zabieg . Ściskam mocno
Mam nadzieję że dobrze się czujesz .
Został ci jeszcze jakiś mrozaczek ??
Psychicznie nie koniecznie chociaż wiem że dziewczyny nie takie tragedię tu przechodziły mamy jeszcze 4 ale teraz póki mi głowa odpocznie nie wiem czy nie badać przed transferem . CałujeStrasznie mi przykro.
Mam nadzieję że dobrze się czujesz .
Został ci jeszcze jakiś mrozaczek ??
Ja robiłam cykl przerwy.Psychicznie nie koniecznie chociaż wiem że dziewczyny nie takie tragedię tu przechodziły mamy jeszcze 4 ale teraz póki mi głowa odpocznie nie wiem czy nie badać przed transferem . Całuje
Raz próbowałam podejść od razu miałam zielone światło od lekarza , ale w trakcie zaczęłam plamić a to wiadomo znaczy ,że organizm nie jest gotowy.
Daj sobie chwilę i zobaczysz jak się Tobie ułoży.
Tak jak mówisz trzeba sobie poukładać w głowieJa robiłam cykl przerwy.
Raz próbowałam podejść od razu miałam zielone światło od lekarza , ale w trakcie zaczęłam plamić a to wiadomo znaczy ,że organizm nie jest gotowy.
Daj sobie chwilę i zobaczysz jak się Tobie ułoży.
reklama
marzycielko
Fanka BB :)
skup sie teraz na sobie bo to ty jesteś najważniejsza daj sobie tyle czasu ile potrzebujeszPsychicznie nie koniecznie chociaż wiem że dziewczyny nie takie tragedię tu przechodziły mamy jeszcze 4 ale teraz póki mi głowa odpocznie nie wiem czy nie badać przed transferem . Całuje
Podziel się: