To rzeczywiście masakryczne zapalenie miałaśTak przebadał mnie. Nie mógł usg włożyć bo bym wyskoczyła z fotela z bólu.
reklama
Lea2022
Moderator
@PatPatPat Ty miałaś mieć dziś wizytę czy coś mi się pomyliło?
wow jaki wzrost! Gratuluję!!Dziewczyny moje wyniki transferu 5 dniowej blastocysty
5 dpt 32,20
9 dpt 360,60
@PatPatPat Ty miałaś mieć dziś wizytę czy coś mi się pomyliło?
Tak dokładnie kropek rośnie i jest wszystko dobrze. Serduszko pika
Lea2022
Moderator
Cudnie! i tętno i wymiary ok?wow jaki wzrost! Gratuluję!!
Tak dokładnie kropek rośnie i jest wszystko dobrze. Serduszko pika
Jakiej klasy blastke mialaś transferowaną ?Dziewczyny moje wyniki transferu 5 dniowej blastocysty
5 dpt 32,20
9 dpt 360,60
Natka0201
Zaciekawiona BB
5.1.1Jakiej klasy blastke mialaś transferowaną ?
wymiary ok, tętna nie mierzył tylko pokazywał że bijeCudnie! i tętno i wymiary ok?
Lea2022
Moderator
Super! Oby się tak dalej rozwijało wszystko!wymiary ok, tętna nie mierzył tylko pokazywał że bije
Kiedy następna wizyta?
reklama
Hej, mogę wiedzieć jaki procent Waszych blastek była ok, a ile nie? I jakiej klasy zarodki? Czy wyniki badań były zgodne z wcześniejszą klasyfikacja (że najwyższe były zdrowe)? Wczesniej ile transferów miałaś,? Jak myślisz co pomogło? Ja po 4 transferach (3 w 1 klinice, 1 w.kolejnej) beta 0, klasy 4ba, 3ba, 4bb I teraz wczesna 2.Dawstwo nasienia to naprawdę ostateczności w waszym przypadku.
3 transfery za Tobą trzeba walczyć. Badanie zarodków dobry pomysł.
Test era miałam warto robić pobraniem wycinka do badania na zapalenie endonometrium .
Trzeba próbować tak naprawdę nigdy nie wiadomo co pomogło a co nie ;(.
Mi badanie zarodków dużo wniosło. Pierwszy transfer z badaniem zarodków, zmiana kliniki i immunologię i poszło za 7 razem.
Drugi transfer robiłam na samym encortonie i progesteronie + neoparin i też udany.oba zarodki zbadane.
Podziel się: