reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Dawstwo nasienia to naprawdę ostateczności w waszym przypadku.
3 transfery za Tobą trzeba walczyć. Badanie zarodków dobry pomysł.
Test era miałam warto robić pobraniem wycinka do badania na zapalenie endonometrium .
Trzeba próbować tak naprawdę nigdy nie wiadomo co pomogło a co nie ;(.
Mi badanie zarodków dużo wniosło. Pierwszy transfer z badaniem zarodków, zmiana kliniki i immunologię i poszło za 7 razem.
Drugi transfer robiłam na samym encortonie i progesteronie + neoparin i też udany.oba zarodki zbadane.
Hej, mogę wiedzieć jaki procent Waszych blastek była ok, a ile nie? I jakiej klasy zarodki? Czy wyniki badań były zgodne z wcześniejszą klasyfikacja (że najwyższe były zdrowe)? Wczesniej ile transferów miałaś,? Jak myślisz co pomogło? Ja po 4 transferach (3 w 1 klinice, 1 w.kolejnej) beta 0, klasy 4ba, 3ba, 4bb I teraz wczesna 2.

Do góry