A po jakim czasie wróciłaś do pracy ? Dzisiaj może trochę lepiej ale nadal ciągnie tak na dole i delikatne plamienie jestTak ale mi szybko przeszło. Chyba tylko 4 dni plamiłam i miałam spokój potem.
reklama
U mnie też wszystko, też nie poszło po tabletkach...Ale ty już byłam po poronieniu i tylko czyścili czy wszystko ?? Bo u mnie nic nie poszło po tabletkach i wszystko było czyszczone
Madame JS
Fanka BB :)
Po 2 dniach miałam naprawdę okropne bóle, do tego spore krwawienie ze skrzepami. Niestety, trzeba przetrwać...Dziewczyny te które miały łyżeczkowanie też was tak ciągnęło na dole ?? I skurcze były jak by macica się obkurczała
Madame JS
Fanka BB :)
Ja akurat po 3 dniach, ale nie był to dobry pomysł, bo 6. dnia dostałam w pracy intensywnego krwawienia... Plamienie utrzymywało się do 10. dnia.A po jakim czasie wróciłaś do pracy ? Dzisiaj może trochę lepiej ale nadal ciągnie tak na dole i delikatne plamienie jest
Bez tabletek nie daje rady wstałam trochę pochodziłam po domu i mąż musiał na górę mnie zaprowadzać bo bym zemdlała masakra jedna wielkaPo 2 dniach miałam naprawdę okropne bóle, do tego spore krwawienie ze skrzepami. Niestety, trzeba przetrwać...
Natka0201
Zaciekawiona BB
Ja tak miałam, ból niesamowity, okazało się że miałam zapalenie przydatków po łyżeczkowaniu. Poszłam do lekarza dostałam antybiotyki i było dobrze.Dziewczyny te które miały łyżeczkowanie też was tak ciągnęło na dole ?? I skurcze były jak by macica się obkurczała
Ja biorę dwa antybiotyki dziennie teraz na noc jak by trochę lepiej byłoJa tak miałam, ból niesamowity, okazało się że miałam zapalenie przydatków po łyżeczkowaniu. Poszłam do lekarza dostałam antybiotyki i było dobrze.
no właśnie wchodzę tu po dobrym tygodniu a tylko 10 stron do nadrobienia jak tam książę FilipOstatnio puuuustki tutaj
Jak do mnie to sapała że nie mówiłam a sama skrytaPierwsze kroki po rodzeństwo wykonane
Nie mam najlepszych przeczuc wiec póki co się nie chwale
Jak juz będę w ciunzy to dam znać
Co do progesteronu to ostał mi się tylko ten pod język i to tez nie w jakiś powalajacych ilościach
reklama
Tulę mocnoWitam dziewczyny ja niestety przychodzę z złymi wieściami ciąża 8+2 dpt serduszko przestało bić jestem w szpitalu od wczoraj dostałam leki do maciczne poronne i po 12 h zaczęłam krwawić Nie mam już siły płakać dostałam antybiotyk i relanium na uspokojenie Proszę Ciebie boże aby tylko odbyło się bez łyżeczkowania Ja nie wiem jak ja mam małej powiedzieć , że maluszek odszedł do aniołków to tak boli
Podziel się: