Zobaczysz, że będzie fajnie. My kobiety mamy tyle mocy w sobie o której nawet nie wiemyJa teraz na l4.
Termin mam na koniec marca. Mam nadzieję że jakoś podolamy i uchowamy zdrowie psychiczne
Czas strasznie szybko leci.
A mlody w żłobku?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zobaczysz, że będzie fajnie. My kobiety mamy tyle mocy w sobie o której nawet nie wiemyJa teraz na l4.
Termin mam na koniec marca. Mam nadzieję że jakoś podolamy i uchowamy zdrowie psychiczne
Czas strasznie szybko leci.
Kochana, nie mogło być lepiej , SUPER!
Czuję się dobrze, brzuch trochę pobolewa, ale bardzo pozytywnie się nastawiam.
Tak, to pierwsza stymulacja, więc radość miesza się z niepewnością, ale jeżeli tylko istnieje szansa, że wszystko może się skończyć happy endem to jestem gotowa na wszystko
Na razie RekovelleA jakie masz zastrzyki? Będzie pięknie, zobaczysz!
Nie do babci chodził a teraz że mną siedzi.Zobaczysz, że będzie fajnie. My kobiety mamy tyle mocy w sobie o której nawet nie wiemy
A mlody w żłobku?
Zaczęłam 19 września, pierwszy zastrzyk. Punkcja 1 października.Na razie Rekovelle
Jak długo brałyście zastrzyki podczas stymulacji i ile czasu minęło od ostatniego zastrzyku do pobrania jajeczek?
Każdy mówi im mniejsze tym łatwiej odstawić. Zgadzam się. Chce wrócić po rodzeństwo ale moja zaraz 15 miesięcy skończy a dalej na cycu. W życiu nie widziałam żeby dziecko tak się uśmiechało na widok cyca.Nieeee.. dopiero się przymierzam. Mały ma pół roku, ale za 2 miesiące chciałbym odstawiać definitywnie. Mój mały czasami chce pić z butelki moje mleko ale dzisiaj jest na nie . Powoli chce go przestawiać
Przy córce też okres nie chciał przyjść, więc pomogłam sobie duphastonem . Ale to też było minimum miesiąc po odstawieniu.
A pozostałe zarodki ? Oddacie do adpocji ?