Devin
Fanka BB :)
W poniedziałek mam. Bałam się iść wcześniejNie ma sensu. Teraz to już tylko USG prawdę powie. Jeśli się stresujesz to skocz na podgląd.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W poniedziałek mam. Bałam się iść wcześniejNie ma sensu. Teraz to już tylko USG prawdę powie. Jeśli się stresujesz to skocz na podgląd.
Trzymam kciuki! Będzie dobrze!W poniedziałek mam. Bałam się iść wcześniej
Dostałam niby skierowanie na betę w 4+5, zaraz po USG, ale nie poszłam ;-) Myślę, że nie za wiele to wniesie...Dziewczyny może głupie pytanie, robiła któraś betę po trzech tygodniach od transferu czy to nie ma sensu? Mi dziś w 23dpt beta tylko 6tysiecy, wg tych tabelek za mało
Powyżej 3 tysięcy już nie rób. Ja w zeszłym roku się tylko strachu najadłam, że maluszek się źle rozwija i zaraz poronię bo beta za mało rosła a było już chyba z 5 tyś. a wszystko było dobrzeDziewczyny może głupie pytanie, robiła któraś betę po trzech tygodniach od transferu czy to nie ma sensu? Mi dziś w 23dpt beta tylko 6tysiecy, wg tych tabelek za mało
Jak to teraz jest z in vitro?
Mimo mega ciężkiej ciąży i dużo przedwczesnego porodu jakoś nie mogę przestać myśleć, że rodzeństwo dla Mai by się przydało . Ciekawa jestem jak to teraz z procedurą wygląda odnośnie dofinansowania. Jakie warunki trzeba spełnić, ile tego dofinansowania jest, na ile procedur (czy punkcja + najbliższe transfery czy jakoś inaczej). Wiem, że w necie można poczytać ale chciałabym poczytać jak to jest naprawdę, od osób, które już to robiły
Zerknij sobie na ten wątek: https://www.babyboom.pl/forum/temat/in-vitro-2024-refundacja.129122/Jak to teraz jest z in vitro?
Mimo mega ciężkiej ciąży i dużo przedwczesnego porodu jakoś nie mogę przestać myśleć, że rodzeństwo dla Mai by się przydało . Ciekawa jestem jak to teraz z procedurą wygląda odnośnie dofinansowania. Jakie warunki trzeba spełnić, ile tego dofinansowania jest, na ile procedur (czy punkcja + najbliższe transfery czy jakoś inaczej). Wiem, że w necie można poczytać ale chciałabym poczytać jak to jest naprawdę, od osób, które już to robiły