Asiulkaaaa
Zaciekawiona BB
Konsultacja telefoniczna z lekarzem, mówi że wyniki super, beta bardzo wysoka jak na 10 dpt a progesteron w normie. Duphaston nie wyjdzie z krwi. Stres zszedł jak powietrze z balonika
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Super...Hej dziewczyny przychodzę z dobrą wiadomością, rozmawiałam z lekarzem z kliniki i mówi że możemy zacząć przygotowywać się do transferu kolejnego jeszcze w tym miesiącu. 17 lipca mam wizytę kontrolną czy aby napewno wszystko ładnie się zagoiło po łyżeczkowaniu. Od dzisiaj mam brać estrofem 3 razy dziennie i lecimy dalej
Miałam trochę obawy czy aby nie za szybko ale lekarz mówi że po poronieniach najczęściej się udaje. Więc działam, nie mam czasu na rozpacz
Też myślałam że powie mi że 3 miesiące się wstrzymać i nawet wakacje zaplanowałam żeby odpocząć, ale mówi że nie ma potrzeby czekania że jak jest wszystko dobrze to można odrazu działać.Super...
Mi lekarz kazał wstrzymać się 3 mce po łyżeczkowaniu.
Ja też musiałam odczekać 3 miesiące ..Też myślałam że powie mi że 3 miesiące się wstrzymać i nawet wakacje zaplanowałam żeby odpocząć, ale mówi że nie ma potrzeby czekania że jak jest wszystko dobrze to można odrazu działać.
17 lipca mam wizytę przed transferem kontrolną to zobaczymy, jeżeli endometrium się nie odbudowało tak jak trzeba to napewno transferu nie zrobi. Każdy organizm jest inny więc zobaczymy dopiero 17 lipca.Ja też musiałam odczekać 3 miesiące ..
aby endowmtrium miało szanse się odbudować
Wiesz ale tu nie chodzi tylko o stan endometrium ale o rozregulowaną gospodarkę hormonalną spowodowaną utratą ciąży17 lipca mam wizytę przed transferem kontrolną to zobaczymy, jeżeli endometrium się nie odbudowało tak jak trzeba to napewno transferu nie zrobi. Każdy organizm jest inny więc zobaczymy dopiero 17 lipca.
we wrześniu miałam łyżeczkowanie, w listopadzie transfer - obecnie 35 tc17 lipca mam wizytę przed transferem kontrolną to zobaczymy, jeżeli endometrium się nie odbudowało tak jak trzeba to napewno transferu nie zrobi. Każdy organizm jest inny więc zobaczymy dopiero 17 lipca.
Mi też tak mówili ale okazało się to za szybko.Też myślałam że powie mi że 3 miesiące się wstrzymać i nawet wakacje zaplanowałam żeby odpocząć, ale mówi że nie ma potrzeby czekania że jak jest wszystko dobrze to można odrazu działać.
No tak, jak coś będzie nie tak to napewno transfer się nie odbędzie, to już zostawmy do decyzji lekarza.we wrześniu miałam łyżeczkowanie, w listopadzie transfer - obecnie 35 tc
Jak będzie coś nie tak, to nikt Ci transferu nie zrobi.