marzycielko
Fanka BB :)
Jestem po wizycie, podpisaliśmy papiery do refundacji i teraz musimy czekać na swoją kolej, w sensie ruszamy w połowie sierpnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U nas to samo. Na dodatek lekarz każe odczekać 3 cykle po zakończeniu karmienia. Nie wiem co robić, czy odstawiać młoda i działać (na 10 mcy) czy ryzykować dofinansowanie…mi powiedzial tak samo. Dodatkowo powiedzial, ze to jest niebezpieczne dla dziecka, ktore sie karmi wiec dla mnie to od razu bylo pewne, ze musze odstawic jak chce podchodzic. W koncu chodzi o zdrowie dziecka, ktore juz mam.
Ja smecte brałamHej dziewczyny, błagam pomóżcie. Jestem dziś 3 dzień po transferze i mam biegunkę stulecia. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Czym się ratować? Nie mogę wziąć żadnej tabletki. Ja nigdy nie miałam problemów jelitowych a tu akurat teraz tak jestem załamana
. Mysle, ze refundancji tak szybko nie zabraknie. Macie jeszcze jakies zarodki czy zaczynacie od nowa? Dla mnie priorytemem byl synek. Jego juz mam, wiec on byl na pierwszym miejscu. My sie odstawilismy w marcu wiec mial niecale 17 mcy i widzialam, ze juz jest gotowy bo odstawienie zajelo nam jedna noc.U nas to samo. Na dodatek lekarz każe odczekać 3 cykle po zakończeniu karmienia. Nie wiem co robić, czy odstawiać młoda i działać (na 10 mcy) czy ryzykować dofinansowanie…
Węgiel. Łyżeczka co 5 h do otrzymania czarnej kupy. Pózniej jeszcze 5 razy (co 5 h)Hej dziewczyny, błagam pomóżcie. Jestem dziś 3 dzień po transferze i mam biegunkę stulecia. Pierwszy raz jestem w takiej sytuacji. Czym się ratować? Nie mogę wziąć żadnej tabletki. Ja nigdy nie miałam problemów jelitowych a tu akurat teraz tak jestem załamana
OK dziękuję węgiel jest teraz na tym etapie bezpieczny?Węgiel. Łyżeczka co 5 h do otrzymania czarnej kupy. Pózniej jeszcze 5 razy (co 5 h)
A czemu ryzykować dofinansowanie ?U nas to samo. Na dodatek lekarz każe odczekać 3 cykle po zakończeniu karmienia. Nie wiem co robić, czy odstawiać młoda i działać (na 10 mcy) czy ryzykować dofinansowanie…