Nie wiem jak to nawet opisaćNo właśnie nie , dziś pierwszy raz, czuje że mi się kręci po całym brzuchu, i w jednym miejscu takie równe ruchy
reklama
Madame JS
Fanka BB :)
Ja bym to opisała jako takie równomierne, lekkie pukanie... Mój syn miał bardzo często ;-)No właśnie nie , dziś pierwszy raz, czuje że mi się kręci po całym brzuchu, i w jednym miejscu takie równe ruchy
No dokładnie coś takiegoJa bym to opisała jako takie równomierne, lekkie pukanie... Mój syn miał bardzo często ;-)
Ruda08
Ja czekam na okres (chociaż przy karmieniu cieżko) i też ruszammyślę ze grupa ucichła ponieważ jest tu mało staraczek, większość dziewczyn już urodziła albo jest w ciąży patrząc na nasz kalendarz to tylko ja jestem na etapie starań
Wszystko poszło zgodnie z planem?Dziękuję Mam go dopiero po 13.
Też chcę takiej niespodzianki
Tak, już jestem w domku. Czekam tylko na wynik progesteronu jeszcze.Wszystko poszło zgodnie z planem?
PAULANGELA
Ja dostałam raz w kwietniu (5 miesięcy po porodzie). A w maju cisza i też czekam z niecierpliwościąJa czekam na okres (chociaż przy karmieniu cieżko) i też ruszam
Ruda08
Ja jestem 2 miesiące po i czekam i czekam . Ostatnio dostałam okres jak skończyłam karmić i to dopiero po miesiącu / dwóch ..Ja dostałam raz w kwietniu (5 miesięcy po porodzie). A w maju cisza i też czekam z niecierpliwością
Chociaż tym razem co chwila czuje jakbym miała dostać okres
Ruda08
A może coś zasialiście ?Ja dostałam raz w kwietniu (5 miesięcy po porodzie). A w maju cisza i też czekam z niecierpliwością
reklama
PAULANGELA
Oj było by super może trochę wcześnie bo jednak cesarka qle miło by było narazie nie sprawdzamA może coś zasialiście ?
Podziel się: