Cytrynka122
Fanka BB :)
@marzy
Nie szkodzi, dopiszesz jutrozapomnialam cie dzisiaj dopisac do kalendarza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie szkodzi, dopiszesz jutrozapomnialam cie dzisiaj dopisac do kalendarza
Nie mam żadnych objawów , posiewy wychodzą ujemne , mocz oczywiście że pod podmyciu , że środkowego strumienia. Dbam o siebie , przewiewne ubranka a w domu jak tak gorąco to nawet i bez gatek@Ola9876 hmm a masz jakieś objawy czy to tylko w wyniku moczu wychodzi?
Bakterie? Ja najpierw- zmieniłabym laboratorium, tak dla sprawdzenia jak wyjdzie w innym. A po drugie pytanie o to jak pobierasz mocz? Pod prysznicem, po podmyciu się najpierw i ze środkowego strumienia? Bo tak jest prawidłowo. Jak na toalecie i bez podmycia to podobno różne cuda potrafią wyjść w badaniach.
Dlatego kolejne badania bym zrobiła w innym laboratorium i byś zobaczyła jak wyszło że śladowa ilością białka w moczu, bez bakterii i innych objawów, ja bym odwlekała szpital i traktowała to jako ostateczność- tam coś częściej można złapać lub się naoglądać, a wg mnie jak inne wyniki masz ok, to to taki średni powód do hospitalizacji w ciąży…Nie mam żadnych objawów , posiewy wychodzą ujemne , mocz oczywiście że pod podmyciu , że środkowego strumienia. Dbam o siebie , przewiewne ubranka a w domu jak tak gorąco to nawet i bez gatek
Zastanawia się skąd mi to wychodzi teraz w każdym pobranym moczu
Reszta wyników wporzadku, w sumie cała ciąża w miarę spokojnie idzie swoim tempemDlatego kolejne badania bym zrobiła w innym laboratorium i byś zobaczyła jak wyszło że śladowa ilością białka w moczu, bez bakterii i innych objawów, ja bym odwlekała szpital i traktowała to jako ostateczność- tam coś częściej można złapać lub się naoglądać, a wg mnie jak inne wyniki masz ok, to to taki średni powód do hospitalizacji w ciąży…