reklama
Ja w 6dpt miałam 12.40 zarodek 5 dniowyW 7 dniu jaka powinna być beta? W piątek jeszcze raz muszę się kłuć dla kliniki. Miałam nadzieję, że te święta będą piękne
Ja teraz też będę chciała zbadać immunologię, tylko nie wiem od czego zacząć i do kogo najlepiej w łódzkim się udać.A ja mam pytanie. Jeśli immunologia, ale nie dr Paśnik to kto? Najchętniej wawa, ale tak naprawdę bez znaczenia.
Azb
Fanka BB :)
Doktor Sydor ale to Tarnów , to dwa nazwiska polecane , ja do doktora z Trójmiasta jechałam ale jestem też w ciąży po 5 transferze, więc wartoA ja mam pytanie. Jeśli immunologia, ale nie dr Paśnik to kto? Najchętniej wawa, ale tak naprawdę bez znaczenia.
Bardzo nam przykro.Niestety znowu się nie udało
Masz jeszcze zarodki?
A klinika Cię nie pokieruje/nie poleci kogoś?
A co Ci wyszło w badaniach, jeśli wolno zapytać? Długo trwała sama diagnoza/leczenie?Doktor Sydor ale to Tarnów , to dwa nazwiska polecane , ja do doktora z Trójmiasta jechałam ale jestem też w ciąży po 5 transferze, więc warto
Azb
To była jak dla mnie szybka akcja , byłam też bardzo zdeterminowana wyprosilam jak najszybszą wizytę , pamiętam był to czwartek , a na wtorek miałam wizytę. Za kolejny tydzień od wizyty zrobiłam badania ( bo przy okazji zrobiłam urlop w Zakopanem ) tyle co czekałam na wyniki badań , wysłałam Doktorowi wyniki na e-mail , i kolejne już wizyty były to tzw telewizyty. Rozpisał leczenie od następnego cyklu. Wizyta 21.03 , następnie okres 25.04 i 15.05 transfer już przy jego wsparciu , 5 dni później test i już pozytywnyA co Ci wyszło w badaniach, jeśli wolno zapytać? Długo trwała sama diagnoza/leczenie?
Nie mam już zarodków.Bardzo nam przykro.
Masz jeszcze zarodki?
A klinika Cię nie pokieruje/nie poleci kogoś?
reklama
Devin
A jakie badania robilas i potem jakie leki brałaś?To była jak dla mnie szybka akcja , byłam też bardzo zdeterminowana wyprosilam jak najszybszą wizytę , pamiętam był to czwartek , a na wtorek miałam wizytę. Za kolejny tydzień od wizyty zrobiłam badania ( bo przy okazji zrobiłam urlop w Zakopanem ) tyle co czekałam na wyniki badań , wysłałam Doktorowi wyniki na e-mail , i kolejne już wizyty były to tzw telewizyty. Rozpisał leczenie od następnego cyklu. Wizyta 21.03 , następnie okres 25.04 i 15.05 transfer już przy jego wsparciu , 5 dni później test i już pozytywny
Podziel się: