PAULANGELA
Fanka BB :)
A zastanawiałam się która z nas pierwsza urodziHej, to ja się tylko uaktualnię, że zamiast terminu 30/11 mam wywołanie 16/11 ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A zastanawiałam się która z nas pierwsza urodziHej, to ja się tylko uaktualnię, że zamiast terminu 30/11 mam wywołanie 16/11 ;-)
Ja 30.10 miałam transfer i byłam przeziębiona - straszny ból gardła i potworny kaszel a z nosa to jak z wodospadu mi leciało. Przed lekarzem jakoś udało mi się to ukryć bo bałam się, że odwoła mi transfer ;p. Beta w sobotę 281,5, więc przeziębienie nie zaszkodziłoDziewczyny, czy któraś z was miała transfer mrożonych zarodków przy przeziębieniu? Jutro mam wizytę u ginekologa, ale jestem przeziębiona. Boje się, że przełoży transfer na kolejny cykl
Jak tam u Ciebie ?Wspaniale
Przy transferze z córką miałam zawalone zatoki i dr powiedział, że to super. No okazało się super bo mam córkę.Dziewczyny, czy któraś z was miała transfer mrożonych zarodków przy przeziębieniu? Jutro mam wizytę u ginekologa, ale jestem przeziębiona. Boje się, że przełoży transfer na kolejny cykl
Ja mogłam braćU mnie dziś 17dpt i od wczoraj dosyć mocny ból podbrzusza, czy mogę wziąć nospe? I w jakiej ilości?
DychamJak tam u Ciebie ?
Możesz. A jesteś w ciąży?U mnie dziś 17dpt i od wczoraj dosyć mocny ból podbrzusza, czy mogę wziąć nospe? I w jakiej ilości?
Beta 14dpt- 776Możesz. A jesteś w ciąży?