reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Ale tutaj się dzieje:) cieszę się ze tylu z Was się udało ostatnio, tyle z Was walczy♥️💪♥️ Dużo siły i wiary dziewczyny:) i spokoju, tylko spokój nas uratuje😀 ja już weszłam w 3 trymestr i już czuje ze to bliżej niż dalej. Zdrowotnie odpukać jest super, na prawdę nie mam co narzekać, mimo ze prawie 40tka na karku to chyba ciąże przechodzę lepiej niż nie jedna 25latka😅 wyniki badań właściwie bez zarzutu, jedna infekcja grzybicza mi się zdarzyła i tyle…byle tak do końca. Ostatnio bardzo intensywny czas miałam wiec postanowiłam ze czas zacząć włączać pauzę i w pracy i w innych obszarach…odpoczac i przygotowywać się do narodzin tego małego wrzeszczaka co we mnie siedzi 🫣 @Ruda08 wpisz mnie prosze na kolejna wizyte kontrolnana 27 października. Uściski dla Was wszystkich🤗🤗🤗
Ale Ci zazdroszczę! Ja jestem w 24tc i dużo gorzej czuje się w tej ciazy, odliczam tydzień za tygodniem. Trochę postawiła mnie an nogi fizjoterapeutka, ale jednak przy 3.5latce nie jest łatwo mi fizycznie.
Czekasz na chłopca czy dziewczynkę? Macie wybrane imię?

reklama
Ale tutaj się dzieje:) cieszę się ze tylu z Was się udało ostatnio, tyle z Was walczy♥️💪♥️ Dużo siły i wiary dziewczyny:) i spokoju, tylko spokój nas uratuje😀 ja już weszłam w 3 trymestr i już czuje ze to bliżej niż dalej. Zdrowotnie odpukać jest super, na prawdę nie mam co narzekać, mimo ze prawie 40tka na karku to chyba ciąże przechodzę lepiej niż nie jedna 25latka😅 wyniki badań właściwie bez zarzutu, jedna infekcja grzybicza mi się zdarzyła i tyle…byle tak do końca. Ostatnio bardzo intensywny czas miałam wiec postanowiłam ze czas zacząć włączać pauzę i w pracy i w innych obszarach…odpoczac i przygotowywać się do narodzin tego małego wrzeszczaka co we mnie siedzi 🫣 @Ruda08 wpisz mnie prosze na kolejna wizyte kontrolnana 27 października. Uściski dla Was wszystkich🤗🤗🤗
Super !!!
Tez nie mogę narzekać na formę w ciąży 💪.
Niby szybko się męczę ale na dupie usiąść nie potrafię 😃.
Mieszkania nigdy nie miałam tak wypucowanego jak teraz 😅.
Latam ze szmatą i co chwile sobie coś do czyszczenia wynajduje 😁.
Nigdy nie piekłam tyle co teraz 😉, obiadki póki co też nie z torebki 😉 .
Żadnych infekcji , żadnych przeziębień czy złych wyników badań . Codziennie od miesięcy pije sobie kieliszek syropu z cebuli , cytryny i miodu i chyba to tak dobrze na mnie działa 💪.
Za miesiąc mamy się wstawić do szpitala , chyba że synuś zdecyduje inaczej ♥️.

Cieszę się ze i dla Ciebie 3 trymestr jest łaskawy 💪 oby tak dalej ! 🫶

Dla wszystkich walczących dużo sił i wiary 💪♥️ !!!

Hej, nie wiem czy to wina wyciszania jajników dhea ale jestem załamana dzisiejsza punkcja:(, czy coś nie pękło na dniach bo w poniedziałek 7-9 na lewym, a 3-5 na prawym. A wynik:( pobranych 9 pęcherzyków - tylko 4 dojrzałe MII, 2 MI (moze dojrzeja w lab), a 3 puste...(?). Jestem załamana, mam jutro pytać ile się zaplodnilo.../trudna ta walka, chyba nie będę miała siły na więcej...Miłego dnia

Hej, nie wiem czy to wina wyciszania jajników dhea ale jestem załamana dzisiejsza punkcja:(, czy coś nie pękło na dniach bo w poniedziałek 7-9 na lewym, a 3-5 na prawym. A wynik:( pobranych 9 pęcherzyków - tylko 4 dojrzałe MII, 2 MI (moze dojrzeja w lab), a 3 puste...(?). Jestem załamana, mam jutro pytać ile się zaplodnilo.../trudna ta walka, chyba nie będę miała siły na więcej...Miłego dnia
Hej, u nas punkcja w poniedziałek, z 8 pobranych komórek 6 dojrzałych, a zapłodniły się 4. Z tego co się orientuję, to nigdy nie jest tak, że na kilka/kilkanaście komórek wszystkie są tak samo dojrzałe, zawsze jakaś odpadnie. Trzymam kciuki, żeby z tych dobrych powstały piękne zarodki :)

oby te niedojrzałe dojrzały i żebyście mieli jak najwięcej zarodków 🤞 a jak się czujesz? Nie boli Cię?

oby te niedojrzałe dojrzały i żebyście mieli jak najwięcej zarodków 🤞 a jak się czujesz? Nie boli Cię?
Dzięki. Czuję się nieźle, trochę brzuch odczuwam, szczególnie przy wdechu. Ale najgorzej psychicznie, miało by lepiej po tym dhea...:/ a skąd te puste? I dlaczego było widać 8 + 5 , gdzie się podziała reszta pecherzykow..pękły?

reklama
Do góry