reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Coś ty , był położna u mnie i ponoć do końca tygodnia na pewno nie urodzę . Uparte te moje dziecko 🙈 w piątek wizyta u lekarza i mam nadzieję że dostanę skierowanie na wywołanie . Brzuch opadł , mały nisko ale nie chce wychodzić jeszcze 😔
A i błąd jest w dacie bo ja miałam według om na wczoraj termin a według USG z pierwszych prenatalnych już jestem 11 dni po nim 🙈 🤷‍♀️
Dobra, dobra.. już wszystko zapisałam 😁

reklama
Ja czekam i czekam. Pani doktor miała dzwonić dzisiaj. Nie mam pojęcia, ile komórek było dojrzałych i ile zapłodniło się. Wczoraj miałam punkcję. Zniosę kolejne jajo (albo i jaja), jak będę miała tak czekać do 5/6 doby. Wiek nie jest moim sprzymierzeńcem. Kiepskie nasienie też. Bardzo się denerwuję (a to dopiero początek nerwów ;))
Dla pocieszenia: stan fizyczny po punkcji jest OK :)

Ja czekam i czekam. Pani doktor miała dzwonić dzisiaj. Nie mam pojęcia, ile komórek było dojrzałych i ile zapłodniło się. Wczoraj miałam punkcję. Zniosę kolejne jajo (albo i jaja), jak będę miała tak czekać do 5/6 doby. Wiek nie jest moim sprzymierzeńcem. Kiepskie nasienie też. Bardzo się denerwuję (a to dopiero początek nerwów ;))
pamiętam jak ja w stresie czekałam na telefon od embriologa.
Jezu, emocje były nie do opisania

reklama
Trzymamy kciuki ✊🏻✊🏻✊🏻🍀

Do góry