Cytrynka122
Fanka BB :)
Pamietam jak ja niedawno byłam na transferze, a teraz za dwa tygodnie rodzę
Trzymam mocno kciuki!
No to już nie długo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pamietam jak ja niedawno byłam na transferze, a teraz za dwa tygodnie rodzę
Trzymam mocno kciuki!
Znając mnie nie zdziwiłabym się gdybym się nie zorientowałano pamiętam jak dziś te mieszane uczucie i ta myślowe czy będę wiedziała czy nie przegapiłam aby odejścia wód
Jak pomyślę o tym co robili temu Kamilkowi z Częstochowy
I że ta patola ma jeszcze tyle dzieci a tu na forum taka walka o każdą ciążę jest to poprostu krew mnie zalewa
napewno się zorientujesz jak mi przebili wody to szybciutko odszczekalam hahaZnając mnie nie zdziwiłabym się gdybym się nie zorientowała
tak mnie do 12tyg trzymały takie bóle i to normalne dlatego tak ciężko odróżnić ciąże od okresuLejdis, a powiedzcie mi jak u Was przy udanych transferach wyglądała kwestia pobolewania w dole brzucha w pierwszych tygodniach ciąży? Ja właściwie czuje cały czas brzuch od prawdopodobnej implantacji (3-4dpt, wtedy miałam wyraźne kłucia, ciagniecia) i albo to jest uczucie takiego spuchnięcia podbrzusza, czasem taki ból jak przed okresem (i wtedy panikuje ze jednak coś idzie nie tak) i do tego ból w krzyżach. Czy to jest normalne? Plamień żadnych nie mam, miałam dosłownie dwie nitki krwi w sobotę po usg dopochwowym ale to podobno normalne
Ja miałam takie bóle cała pierwszą ciążę a w drugiej dopiero od drugiego trymestru.Lejdis, a powiedzcie mi jak u Was przy udanych transferach wyglądała kwestia pobolewania w dole brzucha w pierwszych tygodniach ciąży? Ja właściwie czuje cały czas brzuch od prawdopodobnej implantacji (3-4dpt, wtedy miałam wyraźne kłucia, ciagniecia) i albo to jest uczucie takiego spuchnięcia podbrzusza, czasem taki ból jak przed okresem (i wtedy panikuje ze jednak coś idzie nie tak) i do tego ból w krzyżach. Czy to jest normalne? Plamień żadnych nie mam, miałam dosłownie dwie nitki krwi w sobotę po usg dopochwowym ale to podobno normalne
tak mnie do 12tyg trzymały takie bóle i to normalne dlatego tak ciężko odróżnić ciąże od okresu
Dzieki, uspokoiłyście mnie pieknie, dziewczynkaJa miałam takie bóle cała pierwszą ciążę a w drugiej dopiero od drugiego trymestru.
@Ruda08 jednak USG kropeczki, będziemy mieli dziewczynkę proszę dopisz mnie na wizytę USG połówkowe 01.06