reklama
Cześć dziewczyny,dawno mnie nie było. Chciałabym podzielić się z Wami wiadomością że są dwie kreski i 2 pęcherzyki. Po niedzieli idę do lekarza państwowego. Zastanawiam się czy wszystko jest w porzadki i czy dzieci rozwijają się prawidłowo
Julia_baby
Zaangażowana w BB
Hej, czy mialyscie kiedyś dziewczyny "przeciągnięta" stymulację? Niestety dziś wynik 0 zarodkow ;(. 17 dc stymulacja rekovelle. Było 10 komórek, 3 zdegenerowane "przejrzale", 2 niedojrzałe, 5 zapladniali. 1 tylko zaprodnila się prawidłowo 2PN. 1 zdegenerowana, a 3 0PN. Zarodek umarł w 5 dniu. Przy pierwszej procedurze na 7 komórek dojrzałych 6 się zaplodnilo prawidłowo i mieliśmy 2 zarodki. A teraz miało być mocniej, więcej i nic. Mialyscie kiedyś zdegenerowane komorki po stymulacji? Ile mcy przerwy robiłyście między kolejnymi procedurami?Pozdrawiam
Ruda08
Fanka BB :)
Miałam 6 stymulacji.. zawsze zapładniane wszystkie komórki, mąż ma azzosperie.Hej, czy mialyscie kiedyś dziewczyny "przeciągnięta" stymulację? Niestety dziś wynik 0 zarodkow ;(. 17 dc stymulacja rekovelle. Było 10 komórek, 3 zdegenerowane "przejrzale", 2 niedojrzałe, 5 zapladniali. 1 tylko zaprodnila się prawidłowo 2PN. 1 zdegenerowana, a 3 0PN. Zarodek umarł w 5 dniu. Przy pierwszej procedurze na 7 komórek dojrzałych 6 się zaplodnilo prawidłowo i mieliśmy 2 zarodki. A teraz miało być mocniej, więcej i nic. Mialyscie kiedyś zdegenerowane komorki po stymulacji? Ile mcy przerwy robiłyście między kolejnymi procedurami?Pozdrawiam
1 stymulacja - 12 komórek: 2 zarodki 5 dniowe, jeden 6 dniowy.
2 stymulacja - 11 komórek: 1 zarodek 3 dniowy - 2,5 letnia córka
3 stymulacja - 11 komórek: 1 zarodek 5 dniowy
4 stymulacja - 13 komórek: 2 zarodki 5 dniowe
5 stymulacja - 15 komórek: 0 zarodków
6 stymulacja - 13 komórek: 3 zarodki 3 dniowe, jeden 5 dniowy.
Także widzisz .. niby podobnie ale zawsze inaczej . Możesz brać suplementy na poprawę komórek jajowych, zdrowe odżywianie, ruch
u mnie było tak że komórki przestały się rozwijać po 3 dobie. Przy pierwszej stymulacji 2 trzydniowe zarodki podane mrożenie oczywiście ciąży nie dały 3 przestał się rozwijać po 3 dobie. 2 stymulacja 6 komórek jedna zdegenrowala 5 zaplodnili ale też przestały się rozwijać. Skutkiem było słabe nasienie męża. Później 3 stymulacja 21 pobranych chyba 2 zregenerował 6 zamrozili resztę zaplodnilo uzyskaliśmy 2 zarodki ładnie blastocysty więc kiepsko. Podane i nie dały ciąży. Później ponad 4 miesiące brania suplementów na poprawę jakości komórek i kolejna stymulacja rozmroOne 6 komórek z czego dwie się nie rozmrozily. Że stymulacji uzyskaliśmy 6 zarodków poddane badaniom genetycznym 4 zdrowe jeden podany niedawno ale nie dał ciążyHej, czy mialyscie kiedyś dziewczyny "przeciągnięta" stymulację? Niestety dziś wynik 0 zarodkow ;(. 17 dc stymulacja rekovelle. Było 10 komórek, 3 zdegenerowane "przejrzale", 2 niedojrzałe, 5 zapladniali. 1 tylko zaprodnila się prawidłowo 2PN. 1 zdegenerowana, a 3 0PN. Zarodek umarł w 5 dniu. Przy pierwszej procedurze na 7 komórek dojrzałych 6 się zaplodnilo prawidłowo i mieliśmy 2 zarodki. A teraz miało być mocniej, więcej i nic. Mialyscie kiedyś zdegenerowane komorki po stymulacji? Ile mcy przerwy robiłyście między kolejnymi procedurami?Pozdrawiam
Julia_baby
Zaangażowana w BB
Brałam długo pregna start, mąż od 2mcy babystart. Może będę brać mioinozytol i dhea. Jakie przerwy między stymulacjami?Miałam 6 stymulacji.. zawsze zapładniane wszystkie komórki, mąż ma azzosperie.
1 stymulacja - 12 komórek: 2 zarodki 5 dniowe, jeden 6 dniowy.
2 stymulacja - 11 komórek: 1 zarodek 3 dniowy - 2,5 letnia córka
3 stymulacja - 11 komórek: 1 zarodek 5 dniowy
4 stymulacja - 13 komórek: 2 zarodki 5 dniowe
5 stymulacja - 15 komórek: 0 zarodków
6 stymulacja - 13 komórek: 3 zarodki 3 dniowe, jeden 5 dniowy.
Także widzisz .. niby podobnie ale zawsze inaczej . Możesz brać suplementy na poprawę komórek jajowych, zdrowe odżywianie, ruch
Julia_baby
Zaangażowana w BB
Trzymam kciuki za resztę zarodków.u mnie było tak że komórki przestały się rozwijać po 3 dobie. Przy pierwszej stymulacji 2 trzydniowe zarodki podane mrożenie oczywiście ciąży nie dały 3 przestał się rozwijać po 3 dobie. 2 stymulacja 6 komórek jedna zdegenrowala 5 zaplodnili ale też przestały się rozwijać. Skutkiem było słabe nasienie męża. Później 3 stymulacja 21 pobranych chyba 2 zregenerował 6 zamrozili resztę zaplodnilo uzyskaliśmy 2 zarodki ładnie blastocysty więc kiepsko. Podane i nie dały ciąży. Później ponad 4 miesiące brania suplementów na poprawę jakości komórek i kolejna stymulacja rozmroOne 6 komórek z czego dwie się nie rozmrozily. Że stymulacji uzyskaliśmy 6 zarodków poddane badaniom genetycznym 4 zdrowe jeden podany niedawno ale nie dał ciąży
Ruda08
Tam są tak małe dawki.. jakby ich nie było.Brałam długo pregna start, mąż od 2mcy babystart. Może będę brać mioinozytol i dhea. Jakie przerwy między stymulacjami?
Trzeba kupić każdy składnik z osobna, wtedy ma to jakąś moc
Ruda08
Tam są tak małe dawki.. jakby ich nie było.
Trzeba kupić każdy składnik z osobna, wtedy ma to jakąś moc
1 - styczeń 2019
2 - październik 2019
Ciąża
3 - czerwiec 2021
4 - październik 2021
5 - marzec 2022
6 - czerwiec 2022
reklama
marzycielko
Jakie macie AMH ?
Ja mam 29lat a moje AMH to 1,2 zaczynam się martwić że szybko spada, badałam w listopadzie i było 1,4 w przeciągu 5 miesięcy spadło o 0,2
Ja mam 29lat a moje AMH to 1,2 zaczynam się martwić że szybko spada, badałam w listopadzie i było 1,4 w przeciągu 5 miesięcy spadło o 0,2
Podziel się: