A.adopcja zarodka ??? Wchodzi w grę??Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą
Przepraszam jeśli to ciężko temat nie muszisz odpisywać. Ja sama po tylu niepowodzeniach rozważałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A.adopcja zarodka ??? Wchodzi w grę??Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą
NieA powiedz badałaś może kiedyś zarodki??
Teraz miałam od dawczyni i dawcy zarodkiA.adopcja zarodka ??? Wchodzi w grę??
Przepraszam jeśli to ciężko temat nie muszisz odpisywać. Ja sama po tylu niepowodzeniach rozważałam
A odrobaczyłaś i odgrzybiłaś się ?Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą
Jak się odgrzybilaśA odrobaczyłaś i odgrzybiłaś się ?
Ja to zrobiłam i zaszłam w ciąże albo przypadek albo pomogło .. ja uważam, że pomogło.
A udał mi się transfer 4 i teraz 10
Może warto , może to u mnie przypadek ale dopiero 9 przebadanym zarodek dał.zdrowa ciążę. Wcześniejszych nie badałam;(
Nie badalam bo myślałam od dawcy i dawczyni oni młodzi to będą dobre dawczyni 25 latMoże warto , może to u mnie przypadek ale dopiero 9 przebadanym zarodek dał.zdrowa ciążę. Wcześniejszych nie badałam;(
Chodziłam do bioenergoterapeutyJak się odgrzybilaś
Ale z tych wcześniejszych transferów miałaś beta ile udanych nie badanychMoże warto , może to u mnie przypadek ale dopiero 9 przebadanym zarodek dał.zdrowa ciążę. Wcześniejszych nie badałam;(