reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny jednak nie będę mamą żegnam.sie z wami.zycze szczęśliwych beta transferów USG i porodów
Strasznie mi przykro;(
Wiem ile siły Cię to kosztuje, liczę że znajdziesz w sobie nowe pokłady mocy.
Ja też zanim się udało przeszłam bardzo dużo, miałam 4 stymulację, 7 transferów, podane 9 zarodków.
Jeździłam do Łodzi na szczepienia + kolejną stymulacja z przebadanym zarodkiem i masą leków immunologiczny i dopiero zaskoczyła zdrowa ciąża.
Wcześniej 2.poronienia i 2 biochemiczne.
Jakbyś coś potrzebowała to śmiało pisz ,jesteśmy tu !!

reklama
Strasznie mi przykro;(
Wiem ile siły Cię to kosztuje, liczę że znajdziesz w sobie nowe pokłady mocy.
Ja też zanim się udało przeszłam bardzo dużo, miałam 4 stymulację, 7 transferów, podane 9 zarodków.
Jeździłam do Łodzi na szczepienia + kolejną stymulacja z przebadanym zarodkiem i masą leków immunologiczny i dopiero zaskoczyła zdrowa ciąża.
Wcześniej 2.poronienia i 2 biochemiczne.
Jakbyś coś potrzebowała to śmiało pisz ,jesteśmy tu !!
U mnie to już koniec miałam teraz nawet immuglobiny i to się nie udało

Nie nawidze tego życia za co to wszystko za co nawet immuglobiny nie pomogły
Życie okrutnie Cię potraktowało. Nie wyobrażam sobie nawet twojego bólu. Okrutnie mi przykro. Nie będę pisać słów pocieszenia bo to bez sensu. Zadam delikatne ale może też ważne pytanie. Myślisz może o adopcji? Brałaś ten temat wg pod uwagę ?

Życie okrutnie Cię potraktowało. Nie wyobrażam sobie nawet twojego bólu. Okrutnie mi przykro. Nie będę pisać słów pocieszenia bo to bez sensu. Zadam delikatne ale może też ważne pytanie. Myślisz może o adopcji? Brałaś ten temat wg pod uwagę ?
Nikt mi nie da dziecka ja mam już 44 lata małe mieszkanie które dzielimy z moją mamą

Wyniki morfologia już są leukocyty są 11,32 tys więc wcale mi tak nie wzrosły mocno po tym accofilu Myślałam że będą większe. Na progesteron jeszcze czekam. Myślicie że te leukocyty nie są za niskie jak na taka dawkę accofilu

reklama
Wyniki morfologia już są leukocyty są 11,32 tys więc wcale mi tak nie wzrosły mocno po tym accofilu Myślałam że będą większe. Na progesteron jeszcze czekam. Myślicie że te leukocyty nie są za niskie jak na taka dawkę accofilu
Ja brałam.accofil miałam wlew domaciczny i zastrzyki u prof. Malinowskiwgo i nigdy nie badałam .

Do góry