kochanka328
Fanka BB :)
Ja za niedługo wstaje od 7.30 pobierana krew trzymaj się i powodzenia też życzę Cikochana trzeba byc dobrej myśli. Ja też coś czuje że nic z tego.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja za niedługo wstaje od 7.30 pobierana krew trzymaj się i powodzenia też życzę Cikochana trzeba byc dobrej myśli. Ja też coś czuje że nic z tego.
za betę do nieba!!!Ja za niedługo wstaje od 7.30 pobierana krew trzymaj się i powodzenia też życzę Ci
trzymam kciuki ja też zaraz jadę na pobranieJa za niedługo wstaje od 7.30 pobierana krew trzymaj się i powodzenia też życzę Ci
Kochana jesteś a ty jak się czujesz w ciążyMocno Ci kibicuje
za betę do nieba!!!
Odpukać …. Całkiem OkKochana jesteś a ty jak się czujesz w ciąży
Trudne to wszystko trzymam kciuki za dzisiaj .To mój ostatni transfer w sumie już 9 z czego puste jajo i 4 biochemiczne
Ja miałam piękne bety przy pustym jajo jeszcze to był.1 transfer mójTrudne to wszystko trzymam kciuki za dzisiaj .
Dziewczyny A jak to było u Was czy przy pustym jaju miałyście dobre przyrosty bety?
Bo przy biochemicznej to juz chyba są złe?
Miałam podobnieJa miałam piękne bety przy pustym jajo jeszcze to był.1 transfer mój
Daj znać jak będziesz mieć wynikitrzymam kciuki ja też zaraz jadę na pobranie
A u ciebie kiedy będą wyniki ??Daj znać jak będziesz mieć wyniki