reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Gratulacje dziewczyny. Trzymam kciuki!

Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo mój śluz był delikatnie zabarwiony na brązowo. Z maleństwem wszystko w porządku, serduszko bije. Nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego pojawiło się brązowe plamienie. Odpowiedział tylko, ze niekiedy się tak dzieje.
Trzymajcie kciuki 😩

reklama
Dziewczyny, mam wynik - 135, 9dpt. To mój 7 zarodek i beta pierwszy raz wyższa niz 0,2. Trzymajcie kciukini myślcie ciepło, ale póki co nie gratulujcie, nie piszcie "mamuśka" ect. Jestem bardzo szczęśliwa ale też bardzo sie boję..
Cudowne wiadomości na wieczór ❤️❤️❤️ bardzo wierzyłam że Ci się uda ❤️ mocno trzymam kciuki za kolejne przyrosty ✊✊✊✊❤️

Dziewczyny, mam wynik

Ja właśnie wróciłam od lekarza, bo mój śluz był delikatnie zabarwiony na brązowo. Z maleństwem wszystko w porządku, serduszko bije. Nie potrafił odpowiedzieć na moje pytanie dlaczego pojawiło się brązowe plamienie. Odpowiedział tylko, ze niekiedy się tak dzieje.
Trzymajcie kciuki 😩
[/QUOTEtrzymam kciuki !

Trzymajcie kciuki 😩

Kciuki zacisniete ♡

Dziewczyny myślicie, że przed wizytą u lekarza jeszcze raz sprawdzać betę po 48 godzinach czy mogę chwilowo wyluzować i nie robic sama sobie stresu ?

Raczej nie ma sensu..szkoda trochę kasy i żył.
Czekaj na wizytę;) i ciesz się tym wszystkim

Dziękuję :) tak myslalam, ale wolałam się upewnić. Już dziś był problem z pobraniem, bo jestem dość szczupła i żyły malutkie i nie mogły się dwie położne wbić... takze jeszcze przyjdzie czas na badania krwi w ciazy także teraz dam faktycznie odpocząć :)

Dziękuję :) tak myslalam, ale wolałam się upewnić. Już dziś był problem z pobraniem, bo jestem dość szczupła i żyły malutkie i nie mogły się dwie położne wbić... takze jeszcze przyjdzie czas na badania krwi w ciazy także teraz dam faktycznie odpocząć :)
Tak. Dbaj o siebie ;)
Jeszcze w ciąży zdążysz się nachodzić po laboratoriach i lekarzach.

A powiedz proszę w którym tygodniu byłaś jak zaczęłaś sama robić ? U mnie dziś plamienia żywa krwią ale dosłownie kropelka i nic
Ja się dowiedziałam w 8tc że serduszko nie bije. Nie pamiętam dokładnie ile czasu minęło, nie chce wprowadzić Cie w błąd. Słuchaj lekarza. To jest najlepsze co możesz teraz zrobić...
A nie mógł Ci dać tabletek na wywołanie?

reklama

Trzymajcie kciuki 😩
Nie martw się na zapas, ja plamiłam na brązowo prawie cały pierwszy trymestr i nigdy lekarz nie widział przyczyny, a z dzieciaczkiem wszystko dobrze ☺️

Do góry