Aaa ok accofil mocno podnosi białe krwinki więc co tydzień trzeba kontrolować morfologię żeby nie urosły za dużo. Normalna norma jest do 10tys a ja mialam tak ok 30tys to zawsze dzwonili do mnie z labu żeby się skonsultować z lekarzem. Ogólnie jak jest powyżej 40tys to lekarz każe przestać brać na kilka dni, przynajmniej tak mówiła moja gin.wiesz narazie jeszcze nie planuje transferu więc lekarz nic mi o tym.nie mówił
reklama
JestemMama!
Fanka BB :)
Kontrolować trzeba po każdej ampułce właśnie jestem praktycznie w 11 tv ( zostało mi kilka dni ) i zaraz przestaje go brać zostały mi ostatnie 4 zastrzyki u koniecAaa ok accofil mocno podnosi białe krwinki więc co tydzień trzeba kontrolować morfologię żeby nie urosły za dużo. Normalna norma jest do 10tys a ja mialam tak ok 30tys to zawsze dzwonili do mnie z labu żeby się skonsultować z lekarzem. Ogólnie jak jest powyżej 40tys to lekarz każe przestać brać na kilka dni, przynajmniej tak mówiła moja gin.
P
paulina.k123
Gość
Dziewczyny nie wytrzymałam i dziś rano zrobiłam betę
Przed chwilą dostałam wynik 95.3 w 7 dpt. 5 dniowej blastocysty , chyba dobrze ?
Przed chwilą dostałam wynik 95.3 w 7 dpt. 5 dniowej blastocysty , chyba dobrze ?
Artemida90
superDziewczyny nie wytrzymałam i dziś rano zrobiłam betę
P
paulina.k123
Gość
super
W poniedziałek sprawdzę przyrost, ale jestem dobrej myśli
amy936
Świetnie! Takie wiadomości lubięDziewczyny nie wytrzymałam i dziś rano zrobiłam betę
KarolinaJ79
A od kiedy wprowadzałam Accofil. ??? Sama nie wiem kiedy bo każdy ma inaczej napisane jedni mówią ze przed transferem inni ze dzień po a jeszcze inni ze 2 dni po?? HmmmWiem, brałam. Do ostatniego transferu już 7 miałam chyba wszytsko. Wlew z accofil +zastrzyki, intralipid wlew, encorton, plaquenil, prograf,
Fraxiparine, i progesteron w 3 postaciach.
A wcześniej serię szczepień.
To też zależy od dawkowania. Wcześniej miałam 1/3 co 3 dni, a teraz 1/4 codziennie. Ogólnie raz na tydzień jest ok.Kontrolować trzeba po każdej ampułce właśnie jestem praktycznie w 11 tv ( zostało mi kilka dni ) i zaraz przestaje go brać zostały mi ostatnie 4 zastrzyki u koniec
reklama
Aguleczka29
Dziewczyny, wczoraj była wizyta u lekarza i jak wiecie za tydzień kolejna by potwierdzić ewentualnie puste jajo. Dziś strasznie mnie boli brzuch. Co byście robiły ? Jakieś tablety przeciwbólowe ? Na IP chyba nie ma sensu jechać bo i tak chyba nic nie mogą zrobić przy pęcherzyku w 1.5
Podziel się: