reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzień dobry! Jestem po punkcji, odpoczywam już w domu. Udało się pobrać 11 komórek w tym 6 dojrzałych i będą one zapładniane. Czy to dobry wynik?
Na czwartek natomiast zaplanowany mam transfer :) Halloweenowa punkcja i imieninowy transfer 😂
Myślę że to dobry wynik :) trzymam kciuki żeby się pięknie zapłodniły ☺️ a Ty odpoczywaj, dużo pij, dużo białka i elektrolity żeby uniknąć hiperki.

Kurcze, czy to normalne że teraz od kiedy wyszła mi krecha na teście (6 dpt, wczoraj biel wiziru) zaczęło mnie intensywnie boleć podbrzusze jak na okres? W zasadzie boli mnie już od nocy. Od transferu jestem na nospie max co 8h do tego magnez 2x200g. Czy to nieuchronnie zwiastuje że organizm odrzuca zarodek? Czy mogę mieć takie bóle normalnie teraz codziennie dłuższy czas? Przed dzisiejszym testem też miewałam te bóle ale mniej intensywne i chwilowe, a dzisiaj ćmi mnie to podbrzusze cały czas. Ciągną mnie też i kłują jajniki, ale to mniej intensywnie i no cały czas.
Ja do 11 tygodnia brałam nospe bo mnie brzuch pobolewał i bałam się skurczy

Kurcze, czy to normalne że teraz od kiedy wyszła mi krecha na teście (6 dpt, wczoraj biel wiziru) zaczęło mnie intensywnie boleć podbrzusze jak na okres? W zasadzie boli mnie już od nocy. Od transferu jestem na nospie max co 8h do tego magnez 2x200g. Czy to nieuchronnie zwiastuje że organizm odrzuca zarodek? Czy mogę mieć takie bóle normalnie teraz codziennie dłuższy czas? Przed dzisiejszym testem też miewałam te bóle ale mniej intensywne i chwilowe, a dzisiaj ćmi mnie to podbrzusze cały czas. Ciągną mnie też i kłują jajniki, ale to mniej intensywnie i no cały czas.
bolały mnie jajniki i podbrzusze do 12tyg ciąży. I ciagle uczucie jakby okres przyszedł no ale nie przyszedł

Zrobiłam znowu test w 6 dpt - coś jest!
Jednak jestem w tej kwestii niewyuczalna. Najpierw robię za wcześnie, potem się stresuję, potem jednak wychodzi, potem się niepotrzebnie cieszę i nakręcam za szybko. Mąż trochę zły że zrobiłam ten test, mówi że mam się nie nastawiać (i słusznie, znając naszą historię). Mechanizm wyparcia chyba najlepiej by się sprawdził teraz, a ja i tak się cieszę i nie umiem zachować dystansu. Może teraz się uda?
Matko jaka piękna kreska w 6dpt!!!!😍😋😋 Gratuluję i trzymam moooocno ✊✊✊

reklama
Do góry