Ice41
Fanka BB :)
Wzajemnie jak samopoczucie?Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny dzisiaj , buziaczki i pięknego dnia ! ♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wzajemnie jak samopoczucie?Trzymam kciuki za wszystkie dziewczyny dzisiaj , buziaczki i pięknego dnia ! ♡
Trzymam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli niech się dzieje , niech będzie pięknieheejo jestem po wizycie , wszystko super estradiol spadł do 66 także luzik bo miałam przeszło 3000 , czekam na okres po nim kontrola i podpisanie umowy na ivf mrożone i we wrześniu jak wszystko będzie dobrze to transferujemy się
wiecie jak się wystraszyłam ? ostatnio pani doktor, powiedziała mi ze coś tam na jajniku jest niepokojącego ale żeby niby się nie martwić i takie tam , ja oczywiście stres i płacz . A że pani doktor jest teraz na urlopie poszłam do doktor u której byłam na samym początku i już u niej zostaje bo mnie uspokoiła powiedziała i pokazywała na usg ze nie ma nic niepokojącego i nic nie widzi na tym jajniku wiec mnie mega uspokoiła
powodzeniaTrzymam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli niech się dzieje , niech będzie pięknie
Ja tymczasem siedzę w laboratorium od rana bo przecież ta nieszczęsna krew muszę zrobić dzien, dwa przed wizytą a wizyta już za dwa dni ale się jaram
Samopoczucie super odpoczywamy na Mazurach Dzisiaj żółty wodnisty śluz, teoche mnie zasranawia skurcz poranny miesiączkowy 2 minutki, dosyć mocny, ale co ma być to będzie, jeśli zarodek jest silny to powinien sobie poradzić, mam taką cicha nadzieję,ale niepokoja mnie te skurcze, które mialam, czy to tak powinno być czy cos nie tak ?Wzajemnie jak samopoczucie?
Jaram się razem z Tobą kciuki zacisnieteTrzymam kciuki żeby wszystko poszło po twojej myśli niech się dzieje , niech będzie pięknie
Ja tymczasem siedzę w laboratorium od rana bo przecież ta nieszczęsna krew muszę zrobić dzien, dwa przed wizytą a wizyta już za dwa dni ale się jaram
Trzymajcie kciuki. Czekam już i strach czuje ;p