Było okropnie...poprostu strasznieTak bardzo bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie straty tak później ciąży
reklama
Ale musiałaś się podnieść i walczyć dalej ..Było okropnie...poprostu strasznie
Trzeba mieć dużo siły, ogromny szacunek dla Ciebie.Ale musiałaś się podnieść i walczyć dalej ..
Trzymam kciuki ️️️
Jak my wszystkie...wszystko da się przeżyć...koniec o mnie...popiszcie o czymś milszymwynik mam nadzieję dziś...powiedzieli ze po 18.znosze jajko...kwadratowe...Ale musiałaś się podnieść i walczyć dalej ..
L
Lebkuchen_mum
Gość
Co do progesteronu nie może być powyżej 1.5 ng w ostatnim dniu stymulacji podobno jeśli chciałoby się robić transfer świeżyJak się interpretuje wyniki estradiolu i progesteronu w czasie stymulacji? Czy ten progesteron musi być w jakiejś określonej wartości, żeby było ok?
L
Lebkuchen_mum
Gość
Matko ja teżTak bardzo bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie straty tak później ciąży
Moja koleżanka urodziła miesiąc temu w 24 tc a wcześniej miała 4 straty (16, 8, 2x 6 tc). Mała urodziła się poniżej 500 gram już nie pamiętam ile ale wszystko idzie ku dobremu. Tu akurat sama sobie zawiniła bo nie robiła absolutnie żadnych badać twierdząc, że natura wie co robi
Naprawdę nie wierze ze sa kobiety w 21 wieku które myślą ze natura wie co robi ….Matko ja też
Moja koleżanka urodziła miesiąc temu w 24 tc a wcześniej miała 4 straty (16, 8, 2x 6 tc). Mała urodziła się poniżej 500 gram już nie pamiętam ile ale wszystko idzie ku dobremu. Tu akurat sama sobie zawiniła bo nie robiła absolutnie żadnych badać twierdząc, że natura wie co robi
Natura naturą ale badać się trzeba
Plus jest taki ze zawsze rusza Ci ta beta …Jak my wszystkie...wszystko da się przeżyć...koniec o mnie...popiszcie o czymś milszymwynik mam nadzieję dziś...powiedzieli ze po 18.znosze jajko...kwadratowe...
U mnie przy 2 transferach w jednym 0 , w drugim 12 najwiecej …
L
Lebkuchen_mum
Gość
No sama byłam w szoku. Od początku tej ostatniej ciąży (wtedy się poznałyąmy) mówiłam jej o badaniach a ona to zlewała no i teraz ma...walczy żeby dziecko było sprawne.Naprawdę nie wierze ze sa kobiety w 21 wieku które myślą ze natura wie co robi ….
Natura naturą ale badać się trzeba
reklama
Plus jest taki ze zawsze rusza Ci ta beta …
U mnie przy 2 transferach w jednym 0 , w drugim 12 najwiecej …
Oby wszystko się dobrze skończyłoNo sama byłam w szoku. Od początku tej ostatniej ciąży (wtedy się poznałyąmy) mówiłam jej o badaniach a ona to zlewała no i teraz ma...walczy żeby dziecko było sprawne.
Podziel się: