reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Tak bardzo bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie straty tak później ciąży 😭
Matko ja też 😭
Moja koleżanka urodziła miesiąc temu w 24 tc a wcześniej miała 4 straty (16, 8, 2x 6 tc). Mała urodziła się poniżej 500 gram już nie pamiętam ile ale wszystko idzie ku dobremu. Tu akurat sama sobie zawiniła bo nie robiła absolutnie żadnych badać twierdząc, że natura wie co robi 😒

Matko ja też 😭
Moja koleżanka urodziła miesiąc temu w 24 tc a wcześniej miała 4 straty (16, 8, 2x 6 tc). Mała urodziła się poniżej 500 gram już nie pamiętam ile ale wszystko idzie ku dobremu. Tu akurat sama sobie zawiniła bo nie robiła absolutnie żadnych badać twierdząc, że natura wie co robi 😒
Naprawdę nie wierze ze sa kobiety w 21 wieku które myślą ze natura wie co robi ….
Natura naturą ale badać się trzeba 🫣🫣

Naprawdę nie wierze ze sa kobiety w 21 wieku które myślą ze natura wie co robi ….
Natura naturą ale badać się trzeba 🫣🫣
No sama byłam w szoku. Od początku tej ostatniej ciąży (wtedy się poznałyąmy) mówiłam jej o badaniach a ona to zlewała no i teraz ma...walczy żeby dziecko było sprawne.

reklama
Do góry