A masz jakiekolwiek objawy ?Bardzo dziekuje...zwariować można...to moja ostatnia szansa i nerwy mam w strzępach...
reklama
Wiem...też sobie to powtarzam ale i tak nerwy robia swoje...Jesteśmy wszystkie bardzo silne dziewczyny...trzymam za was kciuki...Nie stresuj sie, nie masz już na to wpływu.
Wiem, że łatwo mi mówić, ostatnio sama szalałam jak przestały mnie bolec piersi i leciałam jak poparzona na betę.
Ale tłumaczę sobie, że nie mam na to wpływu.
Co dla nas przygotowano musimy przyjąć...
Trzymam kciuki
Ostatniego mrozaczka zabrałam z 5...były 2 ale jeden niestety nie rozmrozil się dobrze...wiec mam nadzieje ze to ten jedynyOstatnia szansa ??
No mam takie jak zawsze po progesteronie...wiec nie wieże do końca...A masz jakiekolwiek objawy ?
No tak , trzymam kciuki aby to był ten jedynyOstatniego mrozaczka zabrałam z 5...były 2 ale jeden niestety nie rozmrozil się dobrze...wiec mam nadzieje ze to ten jedyny
No mam takie jak zawsze po progesteronie...wiec nie wieże do końca...
A który to transfer ??No tak , trzymam kciuki aby to był ten jedyny
Czwarty.2 biochemiczne jedna obumarła w 25 tygodniu..A który to transfer ??
Czyli za każdym razem ruszyła beta . A miałaś teraz jakieś leki do transferu ? Immunologicznie ok ?Czwarty.2 biochemiczne jedna obumarła w 25 tygodniu..
Immunologia Ok.niedrozne jajowody...trochę mialam podstymulowana owulkę zeby na własnym cyklu zrobic...teraz heparynka i progesteron...Czyli za każdym razem ruszyła beta . A miałaś teraz jakieś leki do transferu ? Immunologicznie ok ?
Tak bardzo bardzo mi przykro, nie wyobrażam sobie straty tak później ciążyCzwarty.2 biochemiczne jedna obumarła w 25 tygodniu..
reklama
Tym razem musi się udać wyniki dziś ?Immunologia Ok.niedrozne jajowody...trochę mialam podstymulowana owulkę zeby na własnym cyklu zrobic...teraz heparynka i progesteron...
Podziel się: