Wiem tylko, że są ważne intetrakcje, które zachodzą między receptorami KIR naszych komórek NK znajdujących się w macicy, a jakimiś cząsteczkami, które znajdują się na powierzchni komórek zarodka. Dziewczyny pisały o tym, robiły badania w przypadku powtarzających się niepowodzeń implantacji zarodków .. brak odpowiednich KIRow uniemożliwia implantację.Kirów???
reklama
Widac male FredziątkoA, bo tam nic nie widać
Zgadzam się, brak implantacji to bardzo często "abnormal embryo" - sorry ale ja nie wiem jak po polsku się to fachowo nazywa. Organizm sam broni się przed tym co nieprawidłowe. Dlatego amerykańskie kliniki, te szanujące się nie zgadzają się na brak genetyki.A zarodki genetycznie badalas?
Bo jak zarodek slaby / wadliwy/ albo immunologia za silna (odrzuca zarodek) to embryoglue nie pomoze.
To raczej taki dodatek…
Ty nie mozesz tak stresowac mlodej(ha!) matkiHej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi . @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu .
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana . Po sufitach nie lazilam
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki .
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl. Dwa tygodnie temu 1400. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
Bardzo sie ciesze nawet nie wiesz jak bardzo.Az sie wzruszylam-u nie teraz to norma nawet placze z radosci jak corka kupe zrobi
Zycze Ci spokojnej ciazy-chciaz z drzenuem serca zawsze bedziesz jechala do gina.No i jak urodzisz to nauczysz sie takuch umiejetnosci o jtorych pojecia nie mialas jak bardzo sa przydatne.A jeszcze jedno urosnie Ci dodatkowa reka albo i dwie
Patrz co straciszPrawie moich urodzin Fredka mi zrobi zajebiaszczy prezent zamiast skarpetek
Jeszcze pomysł o tych skarpetach
Załączniki
miętowa25
Fanka BB :)
od razu mowia ile jest komórek z pecherzykow ?@fredka84 mówiłam, że to będzie dobry dzień !!! Gratuluje tyj w spokoju
@miętowa25 super wynik !!! Teraz kciuki za seks za szkiełku
Nooo a ja mam 11 komórków już pewnie są po seksie
Dziękuje za wszystkie kciuki
Czad! Świetny wynik! za piękne zarodki!
Jaka u Ciebie klinika?
miętowa25
Fanka BB :)
muszę, bo naturalnie za duze ryzyko że Małe przejmie chorobę po Ojcu no niestety... A to 3 stymulacja...każda 15 tyś plus badania genetyczne 15. Więc niech się uda! Bo suchy chleb będzie tylko już...ooo ***** , szok !!! A to ty musisz takie badanie zrobić tak? Boże ile kasy a stymulacje, punkcjie itp to drugie tyle , masakra , to tym bardziej trzymam za ciebie kciuki
reklama
Czułam, że tak się skończy u Ciebie dzisiejsza wizyta , normalnie wróżką zostanę super i wielkie, mega gratulacjeeeeeeeeeeee a tak w ogóle to kasują Ciebie w tej klinice jak vipówHej. Ja dopiero się ogarnęłam ze sobą. Wizytę miałam o 9-tej rano. Dziś miałam tyle emocji, że teraz siedzę kompletnie wyprana i nawet nie myślę o niczym, bo siły brak.
Było widać jak serce miga. Musialo się dopiero pojawić bo lekarka mówi że to bardzo wcześnie i dopiero się rozkręca - 28dpt 3 dniowych. Wszystko jest na swoim miejscu, dostałam zdjęcie, nie wiem o co na nim chodzi . @Aduś16 mówi że wszystko dobrze na zdjęciu .
Nic nie pamiętam więcej z tej wizyty bo weszłam tam jak jakaś opętana, ale tak na spokojnie opętana . Po sufitach nie lazilam
Mówiła jeszcze że wszystkie wymiary są prawidłowe i że dalej trzymamy kciuki .
Następna wizyta za dwa tygodnie. Dziś straciłam tylko 900zl. Dwa tygodnie temu 1400. Kuwa, niedługo na chleb nie będę miała
Dziś się próbuję cieszyć bo baba kazała
Brałam 3 x 1 Cyclogest i kazała mi brać 2x 1, a zwiększyła Prolutex do 2 x 1
Podziel się: