reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ja dzisiaj na ostatnie plukanie ;) Zakupow nie bedzie bo mnie tylko Łukasz zawiezie i jedzie na noc szybko do Warszawy. Dlatego dzisiaj moi rodzice u mnie spia bo tata bez mamy spac nie moze 😁 A moja mama pedantka na punkcie czystosci @fredka84 tak jak ty no i bedzie musiala stapac swoimi wypasionymi butami po niewypolerowanej podlodze bo ja sie pochwalic sterylna czystoscia nie moge :angry::D

reklama
Jaki elaborat strzeliłas!
Termin cc mam na8. Marca ale ginek mowila ze wczesniej sie zacznie wiec siedze i czekam. Mam juz symptomy..
Alkohol whisky to czarny Johny Walker.
Jutro smigam na szczepionke na krztusiec.pobiwrali mi wykaz na gbs ciekawa jestem wyniku.
Tak po lekarz na podniesienie żelaza mialam mega problemy z zaparciami.
I tak myślę że jesteś zdolna do tego żeby się nawet tam drzec nal lekarzyz aby łożysko wyjeli.wy.jebia Cie w końcu w tego szpitalac żyje. Bedziesz tam jak moja ta kolezanka ktora każdego lekarza pytała jakajest umieralnosc podczas cc u nich w szpitalu😂🤣 na Youtube oglądałaś filmiki z prawdziwej cc??
A jakie masz symptomy? Ja dzisiaj cala noc sobie wmawialam jakies skurcze 👍Ale rano !!!!!😁czyli z godzine temy wstalam i nic mi nie jest ;) Czekam i moze poogladam Elif :D Łukasz kupil wczoraj na szybko jakiegos balantainesm - tem lekarz jest taki epmatyczny - jak mi to robi to mnie zawsze po glowie glaszcze a PO mowi ze jak sie nie usmiechne to mnie nie wypusci ;) Jejjjku jak to duzo zalezy od podejscia lekarza. Ja sie przy takich dobrze czuje i zawsze mniej boje. A boje sie ze jak w szpitalu ktos na mnie krzyknie czy bedzie nie mily to odpyskuje i tylko pogorsze sytuacje :o Chociaz przez ordynatora wydaje sie byc zaopiekowana ( w koncu tyle kasy na niego poszlo) - nie zaluje ze poszlam do niego. Zastanawiam sie nad ta szczepionka - tez bym chciala ale nikt mi tego nie zaproponowal a bratowa mowila ze na krztuscie to sie szczepi juz niemowlaki. Pi tym zelazie czuje jakby mi troche apetyt wrocil - chyba mam ochote na kluski na parze ze smietana ;) 8.marca dzien kobiet :D to i tak myslalam ze bedzie wczesniej. Jejjjjku jak dlugo wytrzymalas z blizniakami - szacun!!!!!!!!! Ja tez mysle ze jak wkoncu wyjde ze szpitala to wszyscy idetchna z ulga 😂😂😂 Tak sie zastanawialam ostatnio - bedziesz kupowala jakies ciasta tam na dyzurke do poloznych? Bo mi rodzice karza ze niby tak trzeba ze tak bedzie lepiej. Tak na YT ogladalam filmiki ale nie PL tylko chyba Hiszpanskie i AMERYKANSKIE NORMALNIE 😂😂😂 Tam jest wszystko na tychfilmikach pokazane, jak rozcinaja - jest tez filmik z blizniakami. Widac kazda powloke, macice wszystko wszystko !!!!!! I jak pozniej szyja i reakcje mamy jak widzi malenstwo ;) Ale tobie chyba teraz nie polecam tego ogladac ;)

Do góry