reklama
Nuskalka
Fanka BB :)
JaA są tu dziewczyny które leczą się w gyncentrum
To dobrze A kiedy miałaś robiony transferNo ja tak samo zrobiłam. Kupiłam luteine więc ja brałam, A w dniu transferu lekarz wypisal lutinus. Więc mam identyczną sytuację. Co ma być to będzie. Choć w zasadzie od razu powiedział, że jak chce, to wypisze mi luteine, tylko zaznaczył że woli lutinus. Więc sądzę, że większej różnicy nie ma.
Nuskalka
We wtorek. Także jeszcze Ci nie powiem, jaki rezultat.To dobrze A kiedy miałaś robiony transfer
Gonia0605
Też bym się chętnie zamieniła...K.. ciesz się że w ciąży jesteś bo bym Cię uderzyła [emoji16] [emoji2960]
Kobiecie dogodzić [emoji23]
Idz kobietoDziewczyny czy slyszalysvie cos o tym ze kobirya w ciazy nie powinna byc na pogrzebie?Ja nigdy takiego zabobonu nie slyszalam do dzisiaj.Zmarla tesciowa i mam zamiar isc a tu szwagierka zdziwiona ze ide.Od tej pory nie moge przestac sie zastanawiac czy isc wiem ze mezowi bardzo zalezy
Ja tez się lecze, teraz byłam na 1 wizycie po prawie 3 letniej przerwie, wczesniejnsie udało i mam córkę. U jakoego lekarza się leczysz?A są tu dziewczyny które leczą się w gyncentrum
Ananasowa93
Ja prowadziLam normalny tryb życia, chodziłam do pracy cały czas. Złapało mnie lekkie przeziębienie nawet ale szybko ustąpiłoDziewczyny, które podchodziły do transferu ze sterydem,
jaki tryb życia prowadziłyście wtedy? Izolowałyście się czy normalnie spotykałyście z rodziną, wychodziłyście z domu, itd...?
U dr mercika miałam pierwszy punkcje i transfer teraz punkcje i robił dr gratka nie wiem kto będzie robił transferJa tez się lecze, teraz byłam na 1 wizycie po prawie 3 letniej przerwie, wczesniejnsie udało i mam córkę. U jakoego lekarza się leczysz?
reklama
Jeśli nawet odrocza ci transfer to tylko dlatego żeby wszystko było na tip top żeby przyjąć dzieciątko.Zobaczysz szybko minie święta święta a nowy rok do dziełaMam taką nadzieję, cały czas w to wierzę ale boję się o ten za...ny estriadol... Czy by napewno nie jest za duży... Przy ostatnim transferze mialam estriadol 138, jak widać duża różnica więc nie wiem już sama
Podziel się: