reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
No ja tak samo zrobiłam. Kupiłam luteine więc ja brałam, A w dniu transferu lekarz wypisal lutinus. Więc mam identyczną sytuację. Co ma być to będzie. Choć w zasadzie od razu powiedział, że jak chce, to wypisze mi luteine, tylko zaznaczył że woli lutinus. Więc sądzę, że większej różnicy nie ma.
To dobrze A kiedy miałaś robiony transfer

Dziewczyny, które podchodziły do transferu ze sterydem,
jaki tryb życia prowadziłyście wtedy? Izolowałyście się czy normalnie spotykałyście z rodziną, wychodziłyście z domu, itd...?
Ja prowadziLam normalny tryb życia, chodziłam do pracy cały czas. Złapało mnie lekkie przeziębienie nawet ale szybko ustąpiło 😉

reklama
Mam taką nadzieję, cały czas w to wierzę ale boję się o ten za...ny estriadol... Czy by napewno nie jest za duży... Przy ostatnim transferze mialam estriadol 138, jak widać duża różnica 😔😔😔więc nie wiem już sama
Jeśli nawet odrocza ci transfer to tylko dlatego żeby wszystko było na tip top żeby przyjąć dzieciątko.Zobaczysz szybko minie święta święta a nowy rok do dzieła

Do góry