MasakraJa miałam zawsze mnóstwo pęcherzyków, ale pustych... komórki max 3... raz z nich powstały dwa zarodki, ale obumarły kilka tygodni po transferze...
reklama
Na wszelkiego rodzaju problemy polecam sok z kiszonej kapusty na czczo... Niezawodny i naturalny... Pół godziny przed jedzeniem... Uwaga przy nadciśnieniu, bo ma dużo soli...
Oo super, spróbuje.. Dzięki
Netiaskitchen
Fanka BB :)
A jakie masz amh i na jakich jesteś lekach do stymulacji i dawkach? Te 4 pecherzyki jakiej są teraz wielkości? No ja miałam faktycznie niewiele mniej niż 3 tyg stymulacji, bo na poczatku pęcherzyki nie rosły na niskich dawkach.Jestem zalamana
Jestem pi 5 dniach kucia i mam tylko 4 pecherzyki.Nastepny monitoring w poniedzialek.Dostalam do pary id dzisiaj kolejny zastrzyk z Orgalutranu.JPDL wiedzialam ze bedzie lipa bo nic nie czulam.Nawet nie wiem czy ktorys bedzie na tyle dobry czy przezyje po punkcji i czy bedzie transfer.Jestem w pracy a wyc mi sie chce
Czarna1985
Ja mialamDziewczyny mam takie pytanko, czy któraś z Was po punkcji miała problem z wypróżnianiem
Gonia0605
Miałam bardzo niskie AMH, więc można było się tego spodziewać...Masakra
Moja pierwsza.AMH 1.63Ehhh, patrząc na poprzednie procedury to średnio to widzę, ale może... a Twoja która procedura? I jakie AMH?
Pierwsza to zawsze wg mnie taka na czuja jest trochę robiona. Bo nie przewidzi się, jak się zareaguje. No ale oby, obyMoja pierwsza.AMH 1.63
AMH 1.63.Biore menopur 225 j.od dzis dalej taka dawka plus zastrzyk z orgalutranu.Nie powiedzial jakiej sa wielkosci.Dobrze ze zapytalam ile ich jest bo ten specyfik-dpktorek nawet tego by mi nie powiedzial.A jakie masz amh i na jakich jesteś lekach do stymulacji i dawkach? Te 4 pecherzyki jakiej są teraz wielkości? No ja miałam faktycznie niewiele mniej niż 3 tyg stymulacji, bo na poczatku pęcherzyki nie rosły na niskich dawkach.
Gonia0605
Masz dobre AMH... Ja miałam dwa zarodki przy AMH 0,18...Moja pierwsza.AMH 1.63
reklama
Ja mialam
Jak sobie z tym poradziłaś???
Podziel się: