Z tym przekladaniem to różnie. Ostatnio przełożyłam już miesiąc a potem wyszły 3 bo ciagle czegoś brak. I jak znowu tak zrobię to boję się że nawet do wakacji się nie wyrobięJeśli jeszcze jesteś młoda to odłóż ten transfer. Jeśli wiek goni to nie czekaj
reklama
Ok, rozumiem [emoji8] Bierzecie jakieś wspomagacze?U nas jest przyczyna są słabe parametry nasienia
Teraz druga stymulacja lub kd. Cały czas rozmyślam, bo wielu lekarzy uważa, że na produkuje jajec. Zresztą na ostatniej kontroli w tym miesiącu, na prawym jajniku mi naliczył 10 oocytów i mówił, że pewno jeszcze pochowane. Lewy trochę słabiej z produkcją Mnie zaś martwi mój wiek i co za tym idzie słaba jakość moich komórek.Murawa A Ty który raz podchodzisz do invitro ???
Przy pierwszej stymulacji 5 transferów. Z jednego cb.
Liliana87
Fanka BB :)
Gdzieś mi mignela na instagramie ale nie oglądałam filmików. Warto?A znacie ta babeczkę? Obejrzałam jej kilka filmików
Tak mi przykro. A badałaś coś pozatym ?? Ja też po 2 transferach z betą 0 ;(U nas jest przyczyna są słabe parametry nasienia
A ciąża pojedyncza u Ciebie ?I mnie też turbo wysoka Beta od początku i nic się nie dzieje,wszystko jest oki
9dpt 392, 12dpt 1680, 16dpt 10319
Więcej nie badałam
reklama
Nie bierzemy nic lekarz nic nie mówił żebyśmy brali. Ba kolejnej wizycie zapytam ale wątpię by to miało jakiś sens bo mój już wcześniej brał różnego rodzaju suplementy i nic to nie daloOk, rozumiem [emoji8] Bierzecie jakieś wspomagacze?
Podziel się: