reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No to dalej trzymam kciuki✊✊✊Pałasz każe zawsze porzucić nadzieję jak w tym dniu beta nie drgnie. Au Ciebie beta się ruszyła☺Czekamy zatem na przyrosty ✊✊✊
@Netiaskitchen Nie wiem w która stronę to pójdzie, miałam robiony ten zastrzyk w dniu transferu i 1 beta była 36. Więc leku już pewnie nie ma w organizmie. No cóż jutro jeszcze raz sprawdzę.

reklama
Pojdz do jakiegos GP z listą leków jaką bierzesz i popros o recepte,ja w Irlandii wykupowalam leki w zeszłym tygodniu, bo tez mi sie kończyły. Co prawda spędziłam godzine w aptece bo tutaj te leki sie nazywaja high tech i musza wykonac farmaceuci ze 20 telefonow zanim je wydadza,ale się udało. Nie wiem czy bierzesz prolutex ale u Nas to sie nazywa LUBION jakby co i o dziwo nie ma z nim problemu jak w Pl. Ja w Bootsie zamawiałam te leki i byly na drugi dzien.
Już opanowałam sytuację, wyobraźcie sobie, że zadzwonilam znów do tej pani ale już nie byłam taka miła, i spytałam czy rozmowy są nagrywane i czy ona ma świadomość tego, że w 5-tym tygodniu ciąży, gdzie byłam na sztucznym cyklu nie mogę tak szybko odstawić luteiny i ogólnie że leków nie odstawia się z dnia na dzień.... Więc moment pow że pójdzie ponownie z lekarzem porozmawiać... Wiecie co ona chyba wcześniej w ogóle nie była u lekarza bo raptem nie ma problemu, lekarz wypisał receptę i jtr ma szwagier odebrać... Ale lekarz dał receptę tylko na leki do 16-tego marca żeby mi starczyło bo tutaj mam wizytę 16-trgo i powiedziała że lekarz ma mi tutaj później wypisać... Tyle nerwów przez babe 😫

reklama
😂😂No nikt taki mi się narazie nie rzucił w oczy wiec się chyba nie widziałysmy. Amh mam dobre a po konkretną cyfrę musiałabym zajrzeć w dokumenty no jakoś nie mam pamięci do cyfr 😉😉 nikt mi jeszcze nie powiedział czemu nie mogę zająć w ciążę. Podczas histero wyszło teraz ze lewy jajnik jest niedrozny a jeszcze 2 lata temu był 🙁🙁
Tzn jajowod nie drozny. A u meza wszystko oki?

Do góry