reklama
Liliana87
Fanka BB :)
To daj znac po wizycieHej dziewczynki, ja właśnie czekam na wizytę u diabetologa, nawet w Krakowie są problemy żeby się dostać gdzieś prywatnie na już [emoji33] a ja koniecznie już chce ta metformine i udało mi się zarejestrować do jakiejś pani doktor i czekam przed gabinetem- mam nadzieje, ze jakaś dobra ta pani i zaleci co robić...
Linaaa
No nikt taki mi się narazie nie rzucił w oczy wiec się chyba nie widziałysmy. Amh mam dobre a po konkretną cyfrę musiałabym zajrzeć w dokumenty no jakoś nie mam pamięci do cyfr nikt mi jeszcze nie powiedział czemu nie mogę zająć w ciążę. Podczas histero wyszło teraz ze lewy jajnik jest niedrozny a jeszcze 2 lata temu byłMasz racje ja tez z checia bym juz ja zamknela a tak to do niej ciagle tylko dokladaja ;( Jakie masz AMH? Ja mam u niego niby krotki protokol ale wczesniej mialam anyki, ktore usialam przerwac no i teraz jestem wyciszana estrofemem ale dojdzie jeszcze Aromek wiec tak troche innaczej niz poprzednio. Tak u naszych dwoch profesorow ceny wyzsze. Ja chyba jak bylam u starego placilam 300 zl za wizyte Zapisalam cie w kalendarzu, kto wie moze mi tez tego dnia wypadnie wizyta i bedziemy mogly sobie porozmawiac Poznasz mnie zamieszaniu w klinice. Potrafie przewrocic sie na wycieraczce ale potrzaskac np leki
[emoji23][emoji23][emoji23].Ja bym wybrała Madame[emoji23]
Madame to będzie @Camilleka bo z Paryża [emoji23]
Czyli jest ruch ✌@Netiaskitchen beta 4,57 w 6 dpt....
Ja dopiero nadrabiam forum po weekendzie, pewnie ze wstrzykne, tu się poprawi, tam naciągnie będzie gites@camilleka na spotkaniu cosik nam tam wstrzyknie [emoji12]. Mi np trochę więcej mózgu by się przydało [emoji23]
Cytrynka122
@szakszuka mam nadzieję, jutro rano pójdę jeszcze raz sprawdzić po 24 H, czy drgnie do góry cośCzyli jest ruch ✌
Netiaskitchen
No to dalej trzymam kciukiPałasz każe zawsze porzucić nadzieję jak w tym dniu beta nie drgnie. Au Ciebie beta się ruszyła☺Czekamy zatem na przyrosty@Netiaskitchen beta 4,57 w 6 dpt....
11.03 wizyta. Poproszę o wpisanie do kalendarzaKochanie Ciebie nie mialam w kalendarzu... A ty masz dzisiaj jakas wizyte? Przepraszam ale trzymam zeby wszystko poszlo po twojej mysli ❤❤❤ I prosze sie UŚMIECHNĄĆ A jak Ci sie nie bedzie chcialo to zobacz na zdjecie @fredka84 jak jezdzi na swoim psie
reklama
Czytaj, czytaj ty moja Madame [emoji8]. Po pijaku jak zaczniesz nas poprawiać to będziemy pięknie wyglądać [emoji12]Ja dopiero nadrabiam forum po weekendzie, pewnie ze wstrzykne, tu się poprawi, tam naciągnie będzie gites [emoji23][emoji23][emoji23]
Podziel się: