Netiaskitchen
Fanka BB :)
Zajebiście!!! Nasza była pychota Nawet młody jadł ten drożdżowy brzegPostanowiliśmy dziś tez świętować i właśnie robimy pizzę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zajebiście!!! Nasza była pychota Nawet młody jadł ten drożdżowy brzegPostanowiliśmy dziś tez świętować i właśnie robimy pizzę
MniamJa dziewczyny zaszalalam . Zrobilam sobie wypad z moja przyjaciółka na miasto i właśnie się obzeramy
Chętnie sie podzielę to zapraszam do nasDajcie trochę
Ja miałam unidox przez 3 dniDziewczyny, też miałyście antybiotyk na dzień przed punkcją?
Ja mam taki sam, tylko nie wiem jeszcze na ile.Ja miałam unidox przez 3 dni
Gofry powiem szczerze zajeb...Gofry??? No zaraz telefon zaslinie mam maszynkę do gofrów ale kurde jeszcze energii mi potrzeba żeby je zrobić
Dawaj adres . Juz pakuje i wysylam@Czarna1985 ja Cię chyba zabiję za to zdjęcie! Serca nie masz?!?
Wyślij mi choć kawałeczek, plizzzzzz
Możesz ale w niektórych laboratoriach wymagają skierowania lub badania glukozy na czczo nie starszego niż miesiąc.A coś o jakieś krzywej cukrowej dziewczyny pisały?
Mogę to też sama prywatnie zrobić ?
Ale ja pierwsza dawkę połknęłam a dopiero później doczytałam że nie rozpuszczona w wodzie nie działa. Przez to całe zamieszanie z punkcja miałam zaćmienie umysłu! [emoji28]Ja mam taki sam, tylko nie wiem jeszcze na ile.
Nigdy nie miałam robione takie badanie więc podejrzewam że będę potrzebować skierowanieMożesz ale w niektórych laboratoriach wymagają skierowania lub badania glukozy na czczo nie starszego niż miesiąc.