reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Super wiadomość :happy: ja miałam mieć wyniki w środę a okazało się że są już dzisiaj ....cudowna pani laborantka:happy: 9 dpt miałam 201 a dzisiaj 13 dpt jest 1229:happy:wizyte mam 18.11 i tak się zastanawiam czy zrobić jeszcze betę w środę czy dopiero przed wizytą....
Super wieści dzisiaj dziewczyny...
Niech się ta dobra passa utrzymuje jak najdłużej [emoji6]

reklama
Witam.
Czytuje i widzę, że w niektórych klinikach po transferze podawany jest relanium...
Czy któraś z Was go brała? Czy on pomaga głównie przeciwskurczowo na macice? Czy któraś z Was uważa, że ten lek pomógł i udalo sie?
Ja brałam relanium zarówno po 1 jak i 2 transferze, czy pomógł ciężko mi powiedzieć ale moja klinika każe go brać w dniu transferu i 3 dni po nim 2 x dziennie. Ja miałam po nim fajny odlot :happy:

A gdzie się leczysz? Jak mi nie wyjdzie tu ostatni transfer z mrozów myślę o Gamecie w Gdyni...? macie jakieś opinie o nich?
Ja się leczę w Gamecie. Mogę śmiało polecić. Lekarz nigdy nie naciagal mnie na kasę. Jak mialam do zrobienia jakieś powazniejsze badania np. Hsg zawsze mówił co mozna zrobic na nfz żeby ograniczyć koszty. Bardzo dokladnie wszystko tłumaczy i jest bardzo skupiony na swojej pracy. Jak sie cos dzieje to jest kontakt telefoniczny. Niestety mam za soba 2 nieudane podejscia do in vitro, choc dobrane leki zadziałały nam mnie książkowo mimo to jeszcze się nie udalo. W tym momencie czeka mnie dalsza diagnostyka

Hej dziewczyny dziękuję za wsparcie babelek juz na miejscu. ...teraz niech zostanie. ... obstawiania jestem lekami ze szok prolutex domiesniowo raz dziennie boli skurczybyk. .. do tego 3 x 1 progesteron basins estrofem 3x1 no i ecorton 1x1 i acard i prenatal no i fraxiparine ...
Cały czas myslalam podczas podawania żeby nie siknac :p wy też tak mialyscie? ....
Oj tak nie mogłam się skupić.A że po pierwszym porodzie zwieracze nie te same myślałam że się posikam

Super wiadomość :happy: ja miałam mieć wyniki w środę a okazało się że są już dzisiaj ....cudowna pani laborantka:happy: 9 dpt miałam 201 a dzisiaj 13 dpt jest 1229:happy:wizyte mam 18.11 i tak się zastanawiam czy zrobić jeszcze betę w środę czy dopiero przed wizytą....
Idziemy prawie równo :) super, gratulacje! Bardzo się cieszę ☺️ Mi kazali powtórzyć bete w czwartek i 12.11 na wizytę.

reklama
Witam.
Czytuje i widzę, że w niektórych klinikach po transferze podawany jest relanium...
Czy któraś z Was go brała? Czy on pomaga głównie przeciwskurczowo na macice? Czy któraś z Was uważa, że ten lek pomógł i udalo sie?
Niestety :) nikt nie chcial u mnie tego zastosowac ale mysle ze w takich chwilach przyjemnie odzialowuje. Czy dziala ? Nie mam pojecia :)

Do góry