Skarbulenka
Fanka BB :)
Dokładnie dla mnie tak samo.Jak dla mnie to trochę nie możliwe, że 2 miesiące temu były plemniki a teraz nic. Powtórzcie badanie może?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dokładnie dla mnie tak samo.Jak dla mnie to trochę nie możliwe, że 2 miesiące temu były plemniki a teraz nic. Powtórzcie badanie może?
Jak był zarodek to nie ma pustego jaja w pecherzyku płodowym jakoś do 7 tygodnia powinien pojawić się zarodek. Jeśli go nie ma, oznacza to puste jajo płodowe.Dziewczyny co to jest te puste jajo plodowe? Czy jak ja miałam badany zarodek to też jest opcja ze takie coś może mi się przytrafić?
Polecam klinike Bocian w Białymstoku, jeśli tu jeszcze zamierzacie robić.Cześć dziewczyny, chciałabym dołączyć do Was, przyjmiecie mnie? Proszę odpowiedzcie, bo jest Was tu dużo i jesteście ekspertkami, czy robiłyście może in vitro na Polnej w Poznaniu?albo czy polecacie jakąś inną klinikę w Poz? Jestem załamana, przeszłam przez krótki protokół w Kriobanku w Białymstoku i nic z tego Za kilka dobrych tygodni będę podchodzić drugi raz. I dlatego moje pytanie. Nie wiem gdzie ....
Maz nie miał żadnego większego stresu teraz, żadnej infekcji , nie bierze żadnych leków , odzwywia się zdrowo, nawet piwa nie wypił przez ostatnie dni.. czytam cały dzień dzisiaj i nic mi nie pasuje... 3 inseminacje , ivf zawsze było z jego strony ok , a teraz po 2 miesiącach nie ma plemników ??? Boje się ze kolejne badanie zleca dopiero 17go na wizycie .. on oszaleje do tego momentu .. siedzi biedny na kanapie i się wpatruje w okno . Nie wiem co robićDokładnie dla mnie tak samo.
17go dopiero na wizycie zleca . Mieszkamy w Holandii i tutaj niczego prywatnie nie zrobimy , żadnych badań .. a te 2 tygodnie czekania nas wykończąJak dla mnie to trochę nie możliwe, że 2 miesiące temu były plemniki a teraz nic. Powtórzcie badanie może?
Kochana u mnie tez tylko jeden zarodek przetrwał i szczęśliwie siedzi sobie w brzuchu. To już 8t2d ciąży także i Tobie się udaFredka ja również wiem co czujesz trzymając w pracy poker face. Podczas procedury która trwałą ostatnie dwa tygodnie nie było mnie w pracy, bo jezdziłam do Białego. Wszyscy mysleli że jestem chora i od 3 dni każdy pyta mnie czy już wyzdrowiałam i dlaczego się nie uśmiecham. Ja bym najchetniej oich wszystkich na ksiezyc wysłała. W sobote miałam punkcje, 12 pecherzykow, 6 odpadło i zapłodniła się tylko 1 Od dwóch dni ryczę jak bóbr, zarodek już powinien mieć blastkę ale wolno mu to idzie, jutro finalny dzień, jeśli nie bedzie miał nie bedzie transferu Ludzie w pracy nie pomagają. Gadają o jakiś bzdetach, nikt nie ma pojęcia jak niektórzy mają problemy i jak je przeżywają..
Dziękuję bardzo zobaczysz że też będziesz :-)Skarbulenka to gratulacje ale chciałabym już być w takiej ciąży ...