nieagatka
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I tak trzymać Ja też w październiku znowu próbujęTak mi powiedziała dziś przyjaciółka. Że z Maksiem też to był drugi szczęśliwy transfer. Tak więc oby do soboty, po wynikach planuję opóźnić jakieś wino, poprawiam koronę i do boju!!! Jak nie wrzesień to październik.
Dziękuję kochana,aż się boję normalnie tych badań,jeszcze wczoraj znowu dostałam brązowe plamienia.@anulka36 -przepraaszam,teraz patrzę ,że Cie nie dodało-Kochanie ❤❤❤❤❤ za badanie i test pappa,by wyniki były książkowe-co pewno będzie ! Daj znać po wizycie!!!
A mi wcale nie badali progesteronu przed transferem. Po transferze też nie, dopiero tutaj na forum czytam, że wy wszystkie sobie go badacie. Może dlatego mi się już 2 razy nie udało???A jak niski mialas progesteron ze cie nie odpuscili? Ja tez mialam niski w dniu transferu ale dozucili mi zastrzyki wlasnie po to zeby uratowac sytuacje.
Lubię tą markę, poczytałam o tym sticku, rzeczywiście to może być coś dla mnie. Zaraz sobie zorganizuję taki Dzięki.Bardzo się cieszę że wszystko ok Duuuzo zdrówka dla Was Z La roche posay(kupisz w aptece) jest taki sztyft przeciwswiadowy LIPIKAR AP+ STICK i chyba z wszystkiego co kiedyś wyprobowalismy był najlepszy-syn męża ma atopowe zapalenie skóry.
Zobaczycie jeszcze trochę i będzie dofinansowanie 100 procent.Polska musi w końcu wyjść z tego zacofania
W Warszawie, tylko receptę mam z refundacją.Gdzie tyle płacisz??? Ja za luteine opak. 60 tab 110 zł
Szkoda że tylko te duże miasta. A co z małymi miejscowościami?Zobaczycie jeszcze trochę i będzie dofinansowanie 100 procent.Polska musi w końcu wyjść z tego zacofania
Brązowych plamien się nie boimy. Mogą występować.Dziękuję kochana,aż się boję normalnie tych badań,jeszcze wczoraj znowu dostałam brązowe plamienia.
Czekam właśnie pod labem. Pewno po 14stej będą wyniki.W Warszawie, tylko receptę mam z refundacją.
za piękną bete, o której jedziesz oddać krew?