Artemida90
Fanka BB :)
3mam kciuki za nas! Jutro robię test.
Trzymam kciuki, ja dopiero etap stymulowania ale i tak stres jest czy w ogóle komórki są w pęcherzykach
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3mam kciuki za nas! Jutro robię test.
Ja miałam 3 pecherzyki , z nich 2 ładnie zaczęły się dzielić ale były trochę słabsze wiec lekarze zdecydowali podać 2 zarodki bo nie chcieli ryzykować 1. Dziś zaczęły mi się jasno brązowe plamienia jeszcze gorszy stres. Bo już widzę jutrzejszy wynikTrzymam kciuki, ja dopiero etap stymulowania ale i tak stres jest czy w ogóle komórki są w pęcherzykach
Daj znać. Kiedy będziesz wiedzieć?Trzymam kciuki, ja dopiero etap stymulowania ale i tak stres jest czy w ogóle komórki są w pęcherzykach
Tak jutro już jest ten dzień. TestowanieA jutro testujesz?
Daj znać. Kiedy będziesz wiedzieć?
Dopiero doczytałem. Będę mocno trzymac kciuki za dwie kreseczki!!!3mam kciuki za nas! Jutro robię test.
No to ładny wynik.Dziś miałam pierwsze usg, w czwartek kolejne, jak na razie 11 pęcherzyków, 4 z nich ponad 11mm, były i takie co miały 13mm. Dziś kolejny zastrzyk Rekovelle i orgalutran
Edit punkcja podejrzewam w przyszłym tyg
Tak jutro już jest ten dzień. Testowanie
No to ładny wynik.