Artemida90
Fanka BB :)
Co tu taki spokój się zrobił? Wszystkie działają z krzaków?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No ja w piątek dopiero startuje-transfer. Pietra mam jak nic, naczytalam się i teraz mam czarne myśli..... tym bardziej że to pierwszy transfer.Co tu taki spokój się zrobił? Wszystkie działają z krzaków?
Tez właśnie miałam pisać ze jakaś cisza na forum!Co tu taki spokój się zrobił? Wszystkie działają z krzaków?
@Pójdźka będzie dobrze! 3mam kciuki! U mnie tez był pierwszy transfer. Najdłuższe 2tygodnie czekania na test.No ja w piątek dopiero startuje-transfer. Pietra mam jak nic, naczytalam się i teraz mam czarne myśli..... tym bardziej że to pierwszy transfer.
Tak wynik jest spoko mówią ze powinien byc powyżej 20 ale ponoc każda dwucyfrowa liczba juz jest dobraDziewczynki dzisiaj miałam transfer mrożonego zarodka, robiłam też progesteron i wyszedl 18.33, czy to dobry wynik?
@Pójdźka będzie dobrze! 3mam kciuki! U mnie tez był pierwszy transfer. Najdłuższe 2tygodnie czekania na test.
Fajnie Ci. Ja miałam transfer w 2 dobie wiec muszę czekać równe 2tyg.Ja zrobilam juz w 5dpt ;-)
3mam kciuki za nas! Jutro robię test.U mnie tez będzie 2 tyg na zrobienie testu. I ten stres bo tu nie zobaczymy czy Beta się podwaja itd... może mniej stresu