Vinszka
Fanka BB :)
W 6 dpt brałam z rana tylko raz relanium, nospa i buspoan. Później kazano mi odstawić relanium, a nospe i buspoan brać gdy będą bóle, ciągnięcia itp.Czyli do 6 dpt brałas 3x 1?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W 6 dpt brałam z rana tylko raz relanium, nospa i buspoan. Później kazano mi odstawić relanium, a nospe i buspoan brać gdy będą bóle, ciągnięcia itp.Czyli do 6 dpt brałas 3x 1?
Super wynik! Teraz już nie powinien zastrzyk zakłamywać?Mam już wyniki 2 weryfikacji
Beta 27.38
Estradiol 764,56 tu jest mały spadek i pewnie znowu będzie zwiększoną dawka estrofemu
Progesteron 23,64 poszedł w górę
@Justyska13 A Ty jak tam? Czekasz jeszcze?
Wydaje mi się, że albo już nie ma zastrzyku albo jest w minimalnej ilości, zastrzyk robiłam 15 lipca o 9.30. Ten co był 5 dni przed transferem to już to nie ma po tylu dniach, miałam tylko pół dawki.Super wynik! Teraz już nie powinien zastrzyk zakłamywać?
Pewnie zwiększa Ci estrofem. Trochę za nisko, ale miałam też coś podobnie i długo nie chciał się podnosić
To faktycznie beta piękna i nie ma co zastrzykiem się przejmować. Gratuluję i życzę pięknego przyrostu! [emoji8][emoji8]Wydaje mi się, że albo już nie ma zastrzyku albo jest w minimalnej ilości, zastrzyk robiłam 15 lipca o 9.30. Ten co był 5 dni przed transferem to już to nie ma po tylu dniach, miałam tylko pół dawki.
Właśnie dziwi mnie ten estrofem bo na ogół miał wysoki. Teraz biorę 3x1, wydaje mi sie ze lekarz zwiekszy na 4x1.
@Vinszka A pamiętasz po jakim czasie Ci się podniósł?
Gratulacje!Gratulacje
Zobaczę jak mi lekarz będzie kazał brać estrofem Jeszcze nie dziękuję kochana ❤To faktycznie beta piękna i nie ma co zastrzykiem się przejmować. Gratuluję i życzę pięknego przyrostu! [emoji8][emoji8]
Kochana, ja brałam 3x2 po I weryfikacji już i dopiero zaczęłam z niego schodzić po prenatalnych. "Czysta" od estrofemu jestem od 17-18 tc a luteinę odstawiłam w 20 tc.
Dziękuję kochanaW 6 dpt brałam z rana tylko raz relanium, nospa i buspoan. Później kazano mi odstawić relanium, a nospe i buspoan brać gdy będą bóle, ciągnięcia itp.
Tak ja czekam do ok 14-15. Tylkobja nie robilam bety. Ale wiem ze jesli estradiol bez bety dzis bedzie ponizej 500 to guzik pewnie bedzie. Kochana ktory jetes dzień po?Mam już wyniki 2 weryfikacji
Beta 27.38
Estradiol 764,56 tu jest mały spadek i pewnie znowu będzie zwiększoną dawka estrofemu
Progesteron 23,64 poszedł w górę
@Justyska13 A Ty jak tam? Czekasz jeszcze?