reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A widzisz to nie wiedziałam, sadzilam ze to przy naturalnych tylko na pęknięcie pecherzyka przed transferem.

A ze spaniem to dzis cały czas senna chodze

Nie stresuje sie tak wtedy przed beta. A wiem ze dziewczyny miały tu tak zalecane przez lekarzy, a nie jeden lek który bierzemy ma rozne skutki. Wiec mi to pomaga nie myslec i sie wyciszyc I nawet trochę przespać.

Boze bylwbym najszczesliwsza pod sloncem gdybyvtak bylo. Pamietam ze @Vinszka tez tak zasypiala, a grono przyjaciółek mialo taki pierwszy objaw. Tak mialam dwa zarodeczki. Oby tak bylo jak mowisz.

Haha no to ja kochana mam tak od poczatku. Spiaczka forever. Kawy mi sie nie chce, ciagle sie pokladam. Ale wg mnie relanium. Ja juz jutro go odstawiam na wszelki wypadek... poniewaz kompletnie nic a nic w brzuszku nie czuje nawet jak na przed okresem to i po co sie faszerowac...

reklama
Chociaz ja dzisiaj zaliczylam znienacka dol i placz pt.: co ja zrobie jak sie nie uda, dlaczego nam sie to przytrafilo, zal do wszystkiego co dobre innych spotyka a mnie same klody pod nogi...No totalne zmeczenie chyba znowu. Ide spac na kolejne 12h:((((

A widzisz to nie wiedziałam, sadzilam ze to przy naturalnych tylko na pęknięcie pecherzyka przed transferem.

A ze spaniem to dzis cały czas senna chodze

Nie stresuje sie tak wtedy przed beta. A wiem ze dziewczyny miały tu tak zalecane przez lekarzy, a nie jeden lek który bierzemy ma rozne skutki. Wiec mi to pomaga nie myslec i sie wyciszyc I nawet trochę przespać.

Boze bylwbym najszczesliwsza pod sloncem gdybyvtak bylo. Pamietam ze @Vinszka tez tak zasypiala, a grono przyjaciółek mialo taki pierwszy objaw. Tak mialam dwa zarodeczki. Oby tak bylo 8-)
ja też ciągle byłam senna..wystarczyła chwila i spałam.. myślę że to dobry objaw u Ciebie :-) :)

Dziewczyny mam pytanie. W pierwszej ciąży nie miałam nudności i wymiotow wiec nie dotyczyło mnie to... Czy jezeli wymiotuje a jestem jeszcze na duphastonie, encortonie itp to muszę brać tabletki wcześniej w celu uzupelnienia? Czy wystarczy co 8 godzin? Wizyte mam dopiero 2-go sierpnia a inaczej skonsultować sie z moim profesorkiem nie idzie. Będę wdzieczna za jakies informacje :)

Haha no to ja kochana mam tak od poczatku. Spiaczka forever. Kawy mi sie nie chce, ciagle sie pokladam. Ale wg mnie relanium. Ja juz jutro go odstawiam na wszelki wypadek... poniewaz kompletnie nic a nic w brzuszku nie czuje nawet jak na przed okresem to i po co sie faszerowac...
Tak samo wlasnie mialam zrobic by już go no brac i wtedy sie okaze czyvto przrz relanium
Chociaz ja dzisiaj zaliczylam znienacka dol i placz pt.: co ja zrobie jak sie nie uda, dlaczego nam sie to przytrafilo, zal do wszystkiego co dobre innych spotyka a mnie same klody pod nogi...No totalne zmeczenie chyba znowu. Ide spac na kolejne 12h:((((
Mnie jak na razie takie mysli nie mecza powodujaccplacz ale myle o tym cobjal sie nie uda?
Ja już 3 dzień nie biorę relanium :laugh2: Jak zostawisz to zobaczysz ;)
Wlasniebtak sobie pomyslalqm ze jaknodstawie to zobaczę. A ty mimo odstawienia senna jestes?
Ja czekam na okres i wtedy transfer ;) mam nadzieję, że będzie udany. Przyjmę wszystko - rzyganko, senność, bezsenność, nudność, uderzenia gorąca ;) co dadzą to wezmę !
@Justyska13 @Dzoannna życze podwójnego szczęścia !
W naszej sytuacji to chyba kazda wszystko przejmie byleby miec upragnione dziecko. Takze pozostaje nam czekać

Ja wlasnie siedze na puscie krwi na hormony bez bety ;-) ;)

Tak samo wlasnie mialam zrobic by już go no brac i wtedy sie okaze czyvto przrz relanium

Mnie jak na razie takie mysli nie mecza powodujaccplacz ale myle o tym cobjal sie nie uda?

Wlasniebtak sobie pomyslalqm ze jaknodstawie to zobaczę. A ty mimo odstawienia senna jestes?

W naszej sytuacji to chyba kazda wszystko przejmie byleby miec upragnione dziecko. Takze pozostaje nam czekać

Ja wlasnie siedze na puscie krwi na hormony bez bety ;-) ;)

@Justyska13 Odczuwam senność mimo braku relanium. Ale spać w ciągu dnia nie chodzę.

Ja też już czekam w kolejce.

✊✊✊

reklama
Do góry