reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No ja mam inna informacje, ale oczywiscie kazdy robi jak uwaza. Wiem po prostu, ze rozne osoby rozne te wit przyswajaja, a nerki sa w ciazy bardzo wazne.
Tak tez slyszalam o tym ze moga powstawac zlogi w nerkach, mnie endokrynolog uspokoil, no ale ile osob tyle przypadkow i kazdy inny. Jasne kazdy ma inne doświadczenia, ważne by wszystko badac i byc ostrożnym w kazdej kwestii :)

reklama
Vitro to była moja druga klinika po Bocianie wiec porównanie mam . Jak dla mnie w Vitro było super . Punkcję robił Mi Brelik przesympatyczny dr. Bardzo spokojny i delikatny a to ważne bo nie wprowadza nie potrzebnej nerwowej atmosfery . Położne badają ciśnienie i generalnie pilnują pacjentek nie jesteś pozostawiona sama sobie . Jeśli trafisz na pacjentki z DE to one są na innych zasadach i nimi troszkę lepiej się zajmują ale naprawdę jeśli chodzi o opiekę dla mnie na duży plus . Dziewczyn dużo ale to dla tego ze póki są na Kasprzaka to maja wyznaczone dni na punkcję i transfery .

Dziekuje za obszerny opis [emoji7]
A gdzie w tym czasie nasi mężowie się podziewają i kiedy mogą przyjsc ?

reklama
Do góry