Przykro mi Ale kiedyś będzie wspaniale,trzeba tylko poczekać..Niestety, u mnie beta <0,01... przeczucie mnie nie myliło
Odpocznij i rozpieszczaj siebie po tym trudnym czasie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Przykro mi Ale kiedyś będzie wspaniale,trzeba tylko poczekać..Niestety, u mnie beta <0,01... przeczucie mnie nie myliło
Niech się mości nie przypuszczałam tylko, że tak boleśnie bedzie.M
Będzie ok.
Dla Twojej spokojnosci moja blizniakowa beta 13 dpt 2900, 18 dpt 24500 . Przypuszczam, ze u Ciebie jest jeden zdrowy kropek, a bole to przez to ze sie mosci
Przykro miNiestety, u mnie beta <0,01... przeczucie mnie nie myliło
Niestety, u mnie beta QUOTE]@Akatombo kochana tak bardzo mi przykro...[emoji22] [emoji20]
Najgorsza ta bezradność...
Tak sie staramy, walczymy a na końcu i tak nic już nie zależy niestety od nas...
Mam jeszcze tą wizytę u Pasnika jakbyś chciała na wtorek. Daj znać jak nie chcesz to oddam komu innemu albo odwolam.
Aga jesteś po transferze?Dziewczyny pomocy!!!! Dziś mój lekarz prowadzący powiedział że mam mały estradiol 61. Czy ktoś miał podobnie??? Zwiększył mi dawkę leków i kazał był cierpliwym. A ja ciągle się martwię
@Dzoannna bardzo mi przykro,że się nie udało ale z tego co pamiętam to pierwsze podejście i czeka na Ciebie wiele mrożaczków tak?
Niewielu się udaje za pierwszym razem a i tak naprawdę masz super,że są mrożaczki!Wiesz mi na słowo
Wypłacz się Kochana i wracaj po kolejnego!
Niestety, u mnie beta QUOTE]
Przykro mi kochana, łączę się z Tobą
Jeszcze będzie pięknie!Tak dziekuje Ci[emoji8]
Mamy jeszcze 3 mrozaki